ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Winner everest
org100h:
Купив за трохи грошей свій перший лісопед.
рама алюміній 7005 гідроформінг
вилка-TGS TopGun регульована;
обода- winner SP19;
втулки - Zoom Alu disk;
пер перекидка - Shimano 050 TopSwing;
зад перекидка - Altus;
манетки - Shimano Altus;
Система - Prowheel Alu;
касета - трещотки Shimano 7speed;
гальма - артек
труби -Zoom Alu;
Питання. Що тут поміняти, доставити для загальної картини, щоб можна було впевнено котити в умовах Тернопільського бездоріжжя.
Антон Одобецький:
Ашан ашаном. При вмілому користуванні і помірних навантаженнях проїде 1-2 сезони.
Головне не екстрималити на ньому, а то буде: (УВАГА!!! Присутня нецензурна лексика!!!)
[spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lx7VTE__uvs[/youtube][/spoiler]
Дописано : 13.05.2011, 18:50:28
--- Цитата: Антон Одобецький від 13.05.2011, 18:48:11 ---Ашан ашаном, хоча вже з кращих. При вмілому користуванні і помірних навантаженнях проїде 2-3 сезони.
Головне не екстрималити на ньому, а то буде: (УВАГА!!! Присутня нецензурна лексика!!!)
[spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lx7VTE__uvs[/youtube][/spoiler]
--- End quote ---
Andrizzio:
покатай трохи, сам поймеш шо не дуже добре.
вилку поміняй, але готуй від 1000 грн за б/к. (Стечкін не читай того :D)
Одобецького не слухай. буде нормально їхав на початок. тільки не особливо екстремалити якшо більше 80 кг.
Антон Одобецький:
--- Цитата: Andrizzio від 13.05.2011, 18:53:15 ---Одобецького не слухай. буде нормально їхав на початок. тільки не особливо екстремалити якшо більше 80 кг.
--- End quote ---
А може тебе не слухати? Я маю власну думку щодо Віннерів, Ардісів і прочого. На відео саме велосипед Віннер.
Andrizzio:
--- Цитата: Антон Одобецький від 13.05.2011, 18:56:24 ---А може тебе не слухати? Я маю власну думку щодо Віннерів, Ардісів і прочого. На відео саме велосипед Віннер.
--- End quote ---
потріть то потім.
твій ровер я тоже можу назвати ашан ашаном бо він трісне від такого як на відео (там взагалі якийсь кончений підвіс).
то шо людині не кататися тепер? чи як скажеш?
Навігація
Go to full version