Загальний > Справжні велосипедисти

Хочу спробувати 26

<< < (5/5)

teodor4ik:

--- Цитата: CoRacK від 19.05.2011, 19:53:05 ---До речі з реконом він реально котив, (що на харді, що на ньому на київську за той самий час заїзджав), + те все, що ти писав, з Тарнавського поворот на Універсам спокійно проходив на швидкості 42-45 км/год, правда на тунайнері і на 50 км/год нормально входив, але то вже очкограй, бо на пішохідний вискочить хтось і получить подачу на швидкості 15-20 км/год.

--- End quote ---
да я не про то... якось на ньому важко стабільно швидкість тримати... не знаю чого, але якось він ривками валить... чи я просто ше не навччився правильно передачі підбирати на ньому...

CoRacK:

--- Цитата: teodor4ik від 19.05.2011, 19:57:02 ---да я не про то... якось на ньому важко стабільно швидкість тримати... не знаю чого, але якось він ривками валить... чи я просто ше не навччився правильно передачі підбирати на ньому...

--- End quote ---
Я там проїхався на ньому з 500 м коли зі стегниківців верталися, то з того, що помітив, то дійно йде тугіше порівняно з попередньою конфігурацією, такий же верткий, по ходу як на мене трохи завалена геометрія вгору (напевне через то такий ефект ривків), може винос треба опустити, або катати зі спусків ендуро :).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version