Загальний > Справжні велосипедисти

Хочу спробувати 26

<< < (4/5) > >>

Vadila:
а якщо одне колоесо 26,а друге 28 то як воно їде?

teodor4ik:

--- Цитата: Vadila від 15.05.2011, 11:41:22 ---а якщо одне колоесо 26,а друге 28 то як воно їде?

--- End quote ---
спитай корака...

CoRacK:

--- Цитата: teodor4ik від 15.05.2011, 12:04:56 ---спитай корака...

--- End quote ---
:nono: в мене було 26 переднє і 29 заднє :), а тепер 29" по кругу *hurray*.

--- Цитата: Vadila від 15.05.2011, 11:41:22 ---а якщо одне колоесо 26,а друге 28 то як воно їде?

--- End quote ---
Дуже розширене запитання: 26 спереду чи ззаду, ширина обох покришок, протектор на них?
Я їздив 26х2,35 спереду і 29х2,35 ззаду, то на асфальті ями переднім краще чути не зважаючи на 100 мм Рекон. В снігу до 50-60 см, розораному полі, будь-якому болоті заднє гребе, що сказилося, а переднє тупо заривається, але їхати з великими енергозатратами можна. Якщо болото неглибоке як на недавніх змаганнях було, то нормально, я всю дистанцію проїхав, ніде не злазив :) і мене не носило, але то був Товстий Альберт від Швальбе спереду і Рампадж від Панарейсера на задньому колесі.

teodor4ik:
почав обкатувати спеша... і поняв в чом прелесть 26 колес і короткої бази...

ровер жутко різкий і нервовий... вкручується в поворот шо штопор в корок але при цьому за рахунок гострого кута рульової дуже стабільний... накату 0, зато динаміка розгону бешена... і саме дивне шо лишня вага фактично не відчувається...

CoRacK:

--- Цитата: teodor4ik від 19.05.2011, 11:36:15 ---почав обкатувати спеша... і поняв в чом прелесть 26 колес і короткої бази...

ровер жутко різкий і нервовий... вкручується в поворот шо штопор в корок але при цьому за рахунок гострого кута рульової дуже стабільний... накату 0, зато динаміка розгону бешена... і саме дивне шо лишня вага фактично не відчувається...

--- End quote ---
До речі з реконом він реально котив, (що на харді, що на ньому на київську за той самий час заїзджав), + те все, що ти писав, з Тарнавського поворот на Універсам спокійно проходив на швидкості 42-45 км/год, правда на тунайнері і на 50 км/год нормально входив, але то вже очкограй, бо на пішохідний вискочить хтось і получить подачу на швидкості 15-20 км/год.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version