Загальний > Оголошення

ЗАПИТИ В МІСЬКРАДУ!!!

<< < (3/4) > >>

Oleg:

--- Цитата: Terrorist від 11.05.2011, 08:15:57 ---Саме так))... а ще в червоно-чорних рукавичках, білих кросах і з синьою булавкою на правій штанці (шоб не зажовувало)  :laugh:

--- End quote ---
кроси білі з трьома чорними полосками (типу аБіБасів))) білі носки з якимись написами (соррі, не розгледів), а кофта з капішоном і надписом FBX  :D

Terrorist:

--- Цитата: Andrizzio від 11.05.2011, 09:32:56 ---і то ти нині їхав посеред дороги під мостом і в навушниках ???????  >:( >:( >:( >:D >:D >:D :police: :police: :police:

--- End quote ---

Я їхав по Крушельницької до мосту, вїжджаючи під міст, пропустив всіх хто справа і поїхав, на кольці стоїть машин куча, я легенько справа всіх обїхав, показуючи лівий поворот і зупинився перед світлофором в сторону Білої. А в навушниках я завжди... то вже так історично склалося *dontknow*

Terrorist:
Сьогодні нарешті прийшла відповідь з міськради... >:(

Zahar:

--- Цитата: Terrorist від 29.05.2011, 17:21:54 ---Сьогодні нарешті прийшла відповідь з міськради... >:(

--- End quote ---
А який зміст мав твій запит?

Terrorist:
Та все те ж...

1.скільки коштів закладено в бюджеті міста у 2011р. на велорозвиток
2.скільки було зроблено, чи розмічено велодоріжок, поставлено знаків для велосипедистів у 2010-2011 рр.
3.На дайте перелік адрес критих велостоянок, які було споруджено в 2010-2011 рр.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version