Загальний > Здоров'я

Аптечка

<< < (3/5) > >>

Dreamland:

--- Цитата: Фофелюшка від 13.12.2008, 21:28:18 ---Значить так, аптечка на 2 тижні перебування десь за межами цивілізації: перекис водню, вата, аналгін, тетрациклін. Все. :)

Pешта хвороб лікується словом :)

--- End quote ---
я теж за тверезий мінімалізм - тому завжди лікуюся словом.

Фофелюшка:

--- Цитата: bhagavan від 13.12.2008, 21:40:18 ---Забула довідник молодої відьми і збірник наворотів, приворотів, поробів і ворожінь :)

--- End quote ---
Навіщо мені довідник? Я і так пам'ятаю все, що стосується зілль, відварчиків і т.д  ::)

Dreamland:

--- Цитата: Фофелюшка від 13.12.2008, 23:29:44 ---Навіщо мені довідник? Я і так пам'ятаю все, що стосується зілль, відварчиків і т.д  ::)

--- End quote ---

--- Цитата: erazel від 04.05.2008, 15:13:34 --- А так неберу майже нічого, лише спірт і чисту тканину.

--- End quote ---

CoRacK:

--- Цитата: Фофелюшка від 13.12.2008, 21:28:18 ---Значить так, аптечка на 2 тижні перебування десь за межами цивілізації: перекис водню, вата, аналгін, тетрациклін. Все. :)

--- End quote ---
Тетрациклін краще не застосовувати, надто багато побічних ефектів  :(.

Фофелюшка:

--- Цитата: CoRacK від 14.12.2008, 11:00:22 ---Тетрациклін краще не застосовувати, надто багато побічних ефектів  :(.

--- End quote ---
Ну знаєш, коли люди чи то з голоду, чи то по дурості своїй "нажеруться" якогось сміття, то без нього вже ніяк :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version