Загальний > Здоров'я

Страшилки

<< < (2/3) > >>

tarasv:
БІЛЬ ПОЯСНИЦІ

часто буває від неправильної посадки, що можна рішити заміною виноса, корегування/заміни сідла. Також може бути від проблем з хребтом, який нам всім, думаю, треба укріпляти. В довгих покотеньках з рюкзаком відчувається погіршення.

один з методів боротьби - підкачати м"язи спини декілька місяців, а потім підтримувати їх в тонусі.

tarasv:
ДТП з летальним наслідком

це дуже печально: http://www.kp.ua/daily/150408/39813/

xlibes:
Хто тут згадував про мене і витер свій пост?  :)
Проблему я певно до кінця не вирішив, але тепер набагато обережніший.

1 ) Коли температура нижча за 20 градусів, то утеплюю ноги - стегно і вище коліна.
    Навіть коли нога може почати паритися, головне не переохолодити.

2 ) Стараюся ефективно використовувати передачі і їздити із максимальним каденсом,
    датчика його не маю, але дивлюся по відчуттях - понижую, як починає підкидати у сідлі, то підвищую.

3 ) Намагаюся частіше пити, але в холодну пору особливо не розженешся.

4 ) При відчутних болях зменшую навантаження, але не до нуля, натираю маззю.

5 ) П"ю вітаміни.

6 ) Регулярно підживлююся в поїздці.

7 ) Масаж ніг. Зарядка зранку. Мінімальна розтяжка.

8 ) Максимально комфортна посадка у сідлі, щоб нога випрямлялася.

То не претендує на список порад, але це те, що я роблю.
А до того були пігулки, уколи в дупу, ультразвук, УЗД, ортопед.
Але ходити по сходах вгору важко вже 2 рік, але не через суглоби, а очевидно через сухожилля.
Але від лікарів нема толку, або не до тих ходив.

Ну і саме головне - регулярна фізична активність, а не ударні марш-кидки по вихідних.

tarasv:
відчувається досвід, жаль, що на власній біді, але для інших наука

Erazel I-st:
Досвід зявився коли пропали мозги  :( . Ти знаєш із-за чого у нього ноги "гигнули". Ноги боліли у славка і раніше, але контрольним пострілом була поїздка у Підкамінь на найвищій передачі. Ітак 130 км. Славка звісно жалко  :'( , але сам винен, зате тепер ніхто з нас в гонщиків небавиться, і не страдає комплексом "високих передач".

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version