по моїх даних, похід завершено.
обійшлося без трупів і обділених безплатною ковбасою.
точно стверджувати не беруся, бо разом з Віталіком супроводжували Аеліту, яка себе погано почувала і приїхали втрьох вже по темноті.
Решта, тобто Корек, Капоне і Росомаха мали бути в Тернополі ще до восьмої вечіра.
Термінатору завтра буде урочисто вручена друга по рахунку ексклюзивна баночка з під бичків, яку я віз з ночівлі від джерела Святої Анни. мені навіть жахливо подумати, де він стільки пузирів на проставу напасеться.
загальний шлях по моєму компі - 222 км + 4 км до залізничого вокзалу.
витрати на особу =- 56 грн + 15 електричка до Золочіва + обід в ресторані Олеського замку.
той обід особисто мені обійшовся в 29 грн, це: 2 величезних кавалка шинки + овочевий залат- цибуля, огірки, помідори, перець + стакан якогось хорошого апельсинового соку, по смаку ніби Сандора + кава з пінкою + 50 гр коньяку.
я взагалі хотів 150 гр, але мене настрашили шо той коньяк по 15 грн за 50 грам - тому 50 гр і замовив. а заплатив за коньяк (якійсь закарпатський) лише 7 грн. потім до кінця дня перебував в депресії.
прохання до адмінів перенести тему в ЗВІТИ.
прохання до учасників написати свої враження і запостити фото.
хочу висловити всім учасникам подорожі свою щиру подяку за підтримку, взаєморозуміння і справжній спортивно-командний дух.
найбльші і найприємніші враження:
- спілкування з хорошими людьми - нашою групою
- з всієї групи тільки я не подужав виїхати на підйом перед Почаївом. На моїй памяті на цей підйом годен виїхати один з пяти чоловіків і не виїхала жодна дівчина. А Ліда виїхала і стала першою дівчиною, яка цей підйом подолала:)
- смак мятного чаю ввечері
- смак кави зранку
- смак кави з коньяком в ресторані Олеського замку
- смак приготованого Аелітою і Росомахою сала з спеціями і часником
- смак домашньої шинки, якою нас відгодовував Віталік
- відчуття, що ця подорож в нас не остання...
я навіть надумався жити не до 53, а до 53 з половиною років!