ну от купимо ми лопати, потратимо гроші.......а потім з ними що робити, кому віддати????????!!!!
одна лопата по-моєму стоїть чото від 50 грн........
а не проще би було якби кожен хто поблизу живе приніс би по лопаті чи по дві, а??????
а на ті гроші би купили щось необхідніше........
Може це звучить дещо нагло але ж поряд живе "наша мольодьожж". Можна було б давати лопати їм на зберігання. Думаю їх батьки були б несильно проти. Та й брати чужий інструмент нехочеться. Адже він має здатність ломатися, гнутися, і взагалі пошкоджуватися. І якось незручно буде якщо ми чужий інструмент пошкодимо.
Та й купити нам треба не так вже й багато - два раскалі, шуфлю, грублі, думаю такого набору хватить на перший час. Якщо хоч би 5-6 чоловік скинеться по 20-30 гривень то маємо вкластися в бюджет.
І більше купляти поки що нема смислу, бо задовбемось то таскати з місця зберігання на контри і назад.
Доречі я все ще вважаю що найбільш оптимально було б найти десь великий ящик, бажано стальний, привязати його ланцюгом до якогось дерева і там тримати інструмент. Гадаю можна буде найти хто б нам його зварив, кинули б Андріціо в буса і в ліс привезли, а там якось б дотянули до контрів. Якби таке робили то гадаю не так би й багато грошей вийшло(якби хоч би чоловік 5-6 профінансувало) за стальний прут, роботу зварщика і Андріціо на соляру. Сам ящик б зробили закривающимся на замок а ключі від замка роздали кільком людям.
Але то все мрії. От прийде субота то й побачимо що з того всього буде. Чи взагалі почнемо щось робити і перейдемо від слів до діла.