EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Будівництво нової траси
Erazel I-st:
Сьогодні був черговий етап будівництва нової траси. Потрудились на славу.
Фотозвіт тут - https://picasaweb.google.com/114956646916546862819/20110618#
[spoiler=Типу звіт] Спочатку ми з Вовкою взяли в нього інструменти і попиляли на контри, там підхопили Вована з львівськими хлопцями і поїхали на Криву. де й приступили до зведення невеличкої пулялки і відновлення контра. За хвилин 20 і Дімка нарисувався і ми щ новими силами взялись за лопати.
Потім підтянувся Ролін
А з
Збудували пулялку, точніше зачаток для неї, згодом напевне доведемо її до розуму і пішли на останній трамплін на кривій
Де до нас приєднались Сєрий і Васька,
і ми поповзли на пляж відновлювати сили
Після чого вернулись на криву де нас вже чекали, і ми продовжили дороблення розгонки до останнього трампліна. Чим і займались до 9 ночі. ФОток багато тому викладати влом, дивіться самі[/spoiler]
pastik:
так я купив запчастини до пилки які розлетілись при роботі на трасі, це амортизатор і натяжитєль цепі разом 120 грн
прошу додати доскинутись грошима!!!
Люди які здали гроші....
1 Діма на спеші - 20
2 Кіндрат максим - 25
3 Шанайда Юра - 20
4 Вовк Ярослав - 10
5 Левків Тарас - 20
6 Савельєв Сергій -44
7 Ониськів Андрій - 20
8 Тарас Шевченко - 20
9 Діма Прокопін - 20
10 Сказ Вовка - 20
11 Букатка Іван - 25
12 Андрій Самофалов - 15
13 Андрій Пастернак 130 грн
14 Віталік Верті - масло для цепки
15 Тарас Редьква - 30
16 Теодорчик 20
гроші які були здані витрачені на цвяхи, молотки, ланцюг , масло для бензини, бензина
Erazel I-st:
Ви нафіга той після шора підняли >:D ? Вроді ж був якраз нормальний.
Макс:
--- Цитата: Erazel I-st від 20.06.2011, 22:45:53 ---Ви нафіга той після шора підняли >:D ? Вроді ж був якраз нормальний.
--- End quote ---
ми його не піднімали а продовжили на пів метра! >:( там збоку є менший такшо мож тудої з"їжати! 8) >:(
Andrizzio:
--- Цитата: Макс від 20.06.2011, 23:01:03 ---ми його не піднімали а продовжили на пів метра! >:( там збоку є менший такшо мож тудої з"їжати! 8) >:(
--- End quote ---
макс, якшо батьки тебе не вчили виховання, то я можу тобі пояснити, оk?
Навігація
Go to full version