EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Будівництво нової траси
spirit:
я Сергію в аську детально обяснив шо саме і чого мені не подобається
трба якось всім разом зробити розбір польотів, а то ці суперечки виходять за розумні рамки, мені не в прікол якісь чвари завязувати чи гімнярів ганяти не роби те не роби інше, але без підставно я би такого не став робити
Erazel I-st:
Сказав що буде нова щоб небуло претензій що "вот ви нам трасу перерили". Нова і буде. Та й неохота бути привязаним до старих точок, хочеться повністю проявити політ фантазії. Просто оказалось що все складніше ніж я уявляв. думав на сусідніх схилах нарити, типу щоб була поряд(всім разом можна було збиратися), але в той же час незалежна, щоб небуло притензій що щось нове мішає катати. Але сусідні схили або занадто пологі, або загусто засаджені деревами, тобто важко проложити простору і ШИРОКУ трасу. Тому пошуки будуть тривати. Якщо завтра буде сухо то приїду і повештаюсь по сусідніх лощинах. Авось і найдеться достатньо вільне від дерев місце з нормальним схилом. А так як місця не найшли ще підходящого то було шкода втрачати день, раз вже зібрались то й вирішили оновити старі місця(даремно чи що з базару лопати тащили). Сорі якщо напутали і підняли контр де його по плану немало бути. Просто візуально там був конт, але малий, на якому вічно зносило, от я і вирішив його підняти. На хлопців не котіть бочку, то була моя ідея. Доречі так як біг-ейр стоїть закинутий то я планую до нього доробити стіл і приземку. Гадаю ніхто проти небуде, ітак за моєї памяті на нього заїхали лиш 2 рази :)
Дописано : 02.05.2011, 11:41:56
--- Цитата: spirit від 01.05.2011, 23:02:13 ---я Сергію в аську детально обяснив шо саме і чого мені не подобається
трба якось всім разом зробити розбір польотів, а то ці суперечки виходять за розумні рамки
--- End quote ---
Во-во. Може ти й правий був, але от такий злий тон ну зовсім не викликає бажання до спокійного діалогу.
З.І. І на замітку - якщо зберетися зносити той новий контр то запасіться терпінням і силами :D, ми в нього набили купу "свай" і натаскали достатньо гілок і колод. Робили поміцніше щоб потім ніякі місцеві незмогли його похерити :)
ROLLIN:
Сєрьожа, Біг Ейр буде дороблятись та й ти замучишся кидати там великий стіл,хіба КОмбайна собі наймеш)
Прочитайте ше раз назву теми "Будівництво нової траси" -та блін взяли граблі розчистили якусь стежку вкатали,потім де фігово повертати нарили контри,де меньше дерев трамплін тай все.
Знаєте було навіть прикольно як хтось ше шось своє побудує -цікаво катнути на нові трасі всетаки,от наприклад ,як ці кіндери за ТАнгом нарили-для початку досить нормально замутили.
а нафіга переробляти стару трасу?? там є для різних рівнів складності контри перші лайтовіші -другі трохи складніші.
Дописано : 02.05.2011, 12:49:24http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1116.0.html це ДеЖавю пацА!
Erazel I-st:
--- Цитата: ROLLIN від 02.05.2011, 12:35:55 --- Сєрьожа, Біг Ейр буде дороблятись та й ти замучишся кидати там великий стіл,хіба КОмбайна собі наймеш)
--- End quote ---
Ну дивіться, просто він стоїть самотній,нікому непотрібний вже роки. А те що довго, ну так світ завтра не вибухне. Потрохи, потрохи, дивись би і зробився.
--- Цитата: ROLLIN від 02.05.2011, 12:35:55 ---а нафіга переробляти стару трасу?? там є для різних рівнів складності контри перші лайтовіші -другі трохи складніші.
--- End quote ---
Ніхто не каже переробляти. ОНОВИТИ. Воно вже від часу повсідалось десь, десь осипалось, десь вода намила і т.д.
--- Цитата: ROLLIN від 02.05.2011, 12:35:55 ---http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1116.0.html це ДеЖавю пацА!
--- End quote ---
Ну такі теми виникали і виникати будуть. Зараз багато нового народу вже назбиралось, гадаю якщо всім почати рухатись то щось і вийде.
Дописано : 03.05.2011, 09:23:40Сьогодні погодка хороша має бути. Може на 13-15 годинку зберемось і катнемось глянемо по навколишніх ярах за підходящим місцем?
skaz:
шось замовкли всі будівники?
Навігація
Go to full version