EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Будівництво нової траси
Erazel I-st:
креатів, а тобі щось неподобається? >:D Тобі то, "безвелосипедному" то яка нафіг різниця? :D
ну то говори чітко а не пиши всяку фігню. ніхто нічого не міняв, а лиш підняли контри там де зносило через малу висоту. так що перш ніж писати щось краще б нормально розібрався. це доречі і спіріта стосується. Андрюх, хватить тут строїти самого главного без якого ніхто нічого не має права робити. ти там багато зробив, я згідний. але й єдиноличним власником траси ти не є. там катаємо ми всі. а так як катають там всі то ми не збирались міняти геометрію контрів. лиш підняли борти вище, бо вже від часу всілись і вже залишились чисто символічно, треба потрохи їх відновлювати.
Дописано : 01.05.2011, 08:20:49
--- Цитата: Вован від 01.05.2011, 00:19:19 ---ЕРАЗЕЛЬ, я тебе питав чи Ви збираєтесь робити на теперішній трасі....Твоя відповідь була чітка: "та ні, би будем робити десь з боку". Так що тепер не обіжайтесь!!!
--- End quote ---
основну трасу будемо робити збоку, лиш для початку вирішили оновити пару проблемних участків на старій, поки йде пошук оптимального місця для прокладки ще однієї "гілки".
spirit:
всюда я розібрався, думаєш ми робили трасу, построїли три контри, четвертий нам стало впадло робити і пішли робити дальше?
якби там мав бути контр то він би давно там був, а свої інженерні потяги втілюйте в інакшому місці
Erazel I-st:
--- Цитата: spirit від 01.05.2011, 09:12:52 ---думаєш ми робили трасу, построїли три контри, четвертий нам стало впадло робити і пішли робити дальше?
--- End quote ---
А скажи що не так :D. Наскільки я памятаю у нас все робиться раз на кілька років. Нагадай коли в останнє щось робили всі разом *No*. Так що треба робити поки є бажаючі. А вважаєш що потрібно робити щось інше, а не контри оновлювати ну то приїдь і розкажи своє бачення. Повідомлення про те коли і де мали збиратися висіло два тижні. Так що можна було б підїхати і порадити що й де краще робити.
Дописано : 01.05.2011, 10:07:21
--- Цитата: spirit від 01.05.2011, 09:12:52 ---якби там мав бути контр то він би давно там був
--- End quote ---
Одразу видно з кременця не вилазиш :D, забув рідну трасу. Там якраз контр був ::), просто низькуватий, старий і всівшийся, і ми його трішки підняли.
Вован:
--- Цитата: Erazel I-st від 01.05.2011, 08:16:34 ---креатів, а тобі щось неподобається? >:D Тобі то, "безвелосипедному" то яка нафіг різниця? :D
ну то говори чітко а не пиши всяку фігню. ніхто нічого не міняв, а лиш підняли контри там де зносило через малу висоту. так що перш ніж писати щось краще б нормально розібрався. це доречі і спіріта стосується. Андрюх, хватить тут строїти самого главного без якого ніхто нічого не має права робити. ти там багато зробив, я згідний. але й єдиноличним власником траси ти не є. там катаємо ми всі. а так як катають там всі то ми не збирались міняти геометрію контрів. лиш підняли борти вище, бо вже від часу всілись і вже залишились чисто символічно, треба потрохи їх відновлювати.
Дописано : 01.05.2011, 08:20:49основну трасу будемо робити збоку, лиш для початку вирішили оновити пару проблемних участків на старій, поки йде пошук оптимального місця для прокладки ще однієї "гілки".
--- End quote ---
Ракель, зараз ти в мене будеш "безяєчним". Сказав чітко, там немає що розбиратися.
http://s2.share.te.ua/b292161/1.JPG
Здається ніякого контра не було!!! Що ти лапшу на вуха вішаєш!!!
--- Цитата: Erazel I-st від 01.05.2011, 10:06:13 ---А вважаєш що потрібно робити щось інше, а не контри оновлювати ну то приїдь і розкажи своє бачення.
--- End quote ---
Хтось мав велика бажаня робити НОВУ трасу, аж цілу тему створили. І тому не тре писати що хтось має приїжати і пояснювати що робити на теперішній трасі. Якщо буде потрібно щось зробити то приїдем і зробим без цих твої тем...
pastik:
ваван і андрій ви трохи фільтруйте. траса не є вашою там, тоже сергій строяв коли вона починалась. чого ви валіку не пишите коли він прийде і зробить так як хоче, або нариє то що нікому не подоюається? нова траса буде з боку або взагалі в іншому місці, ніхто не строяв нової траси а просто доповнювалию. вони тоже там мають право кататись. це моя думка. доречі всі інші з нею погодились.
Дописано : 01.05.2011, 22:30:49взагалі чого роздули спор з нічого.
Дописано : 01.05.2011, 22:38:49сєрий нахер ти пацанам сказав шо траса буде нова
через то всі не понятки їм пофік що ви добудували іх не пре що сказали одне а роблять інше
ваван і андрій сорі притензій не маю
Навігація
Go to full version