EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Будівництво нової траси
Andrizzio:
ті плоскорізи фокіна до дупи на трасі :D ми їх ушатаєм рєско, треба сапу, шоб гребти і рубати одночасно в поворотах контри, і граблі шоб прогорнути від листків до того. ну лопата то полюбе.
Ухти ти хочеш весь парк перекопати ))) ?? треба спочатку виїхати оглянути місцевість, і шось там якісь стежки і спуски потулити докупи, бо отак по карті то точно не вийде. ну воно то вийде, але там тупо по лісу то роботи огого, але до кінця року зробиться ))
YxTu:
я роздрукував той трек на бумазі маю))
Розвідка потрібна 100 % я тільки за я ж раніше в повідомленнях два варіанти треку запропонував.
Призначайте день та час тай з лопатами почнем.
Кажуж за 1 день 10 км ми не вкопаєм але до травня можна більшу частину зробити а вже в травні і ціле літо катати кайфувати.
А от нашо дерева ну непойму ніяк) :o
Erazel I-st:
Ну давайте в суботу виїдемо на розвідку. Або в якийсь день вечором. Ухти, ти в котрийсь будній день в 18:15-18:30 вже зможеш бути на ровері біля Галичини? Щоб ми за годину проїхались і я показав ті всі місцини. Щоб до суботи ти мав уявлення про рельєф лісу і в суботу вже проїхались по тих місцях що ти вибереш.
YxTu:
--- Цитата: Erazel I-st від 31.03.2015, 08:50:15 ---Ну давайте в суботу виїдемо на розвідку. Або в якийсь день вечором. Ухти, ти в котрийсь будній день в 18:15-18:30 вже зможеш бути на ровері біля Галичини? Щоб ми за годину проїхались і я показав ті всі місцини. Щоб до суботи ти мав уявлення про рельєф лісу і в суботу вже проїхались по тих місцях що ти вибереш.
--- End quote ---
Згідно сьогоднішнього прогнозу хороша погода буде в Четверг.
Отже давай в Четверг 18:30 біля Галичини поїдемо на розвідку, підходить ?
А вже по результатах розвідки зробимо висновок що де і скільки в суботу копати. ок ?
Erazel I-st:
в четвер передають дощ і сніг, та й холодніше ніж сьогодні. То може сьогодні рванемо?
Навігація
Go to full version