EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Будівництво нової траси

<< < (26/29) > >>

Andrizzio:
ті плоскорізи фокіна до дупи на трасі  :D ми їх ушатаєм рєско, треба сапу, шоб гребти і рубати одночасно в поворотах контри, і граблі шоб прогорнути від листків до того. ну лопата то полюбе.

Ухти ти хочеш весь парк перекопати ))) ?? треба спочатку виїхати оглянути місцевість, і шось там якісь стежки і спуски потулити докупи, бо отак по карті то точно не вийде. ну воно то вийде, але там тупо по лісу то роботи огого, але до кінця року зробиться ))

YxTu:
я роздрукував той трек на бумазі маю))
Розвідка потрібна 100 % я тільки за я ж раніше в повідомленнях два варіанти треку запропонував.

Призначайте день та час тай з лопатами почнем.
Кажуж за 1 день 10 км ми не вкопаєм але до травня можна більшу частину зробити а вже в травні і ціле літо катати кайфувати.

А от нашо дерева ну непойму ніяк)  :o

Erazel I-st:
Ну давайте в суботу виїдемо на розвідку. Або в якийсь день вечором. Ухти, ти в котрийсь будній день в 18:15-18:30 вже зможеш бути на ровері біля Галичини? Щоб ми за годину проїхались і  я показав ті всі місцини. Щоб до суботи ти мав уявлення про рельєф лісу і в суботу вже проїхались по тих місцях що ти вибереш.

YxTu:

--- Цитата: Erazel I-st від 31.03.2015, 08:50:15 ---Ну давайте в суботу виїдемо на розвідку. Або в якийсь день вечором. Ухти, ти в котрийсь будній день в 18:15-18:30 вже зможеш бути на ровері біля Галичини? Щоб ми за годину проїхались і  я показав ті всі місцини. Щоб до суботи ти мав уявлення про рельєф лісу і в суботу вже проїхались по тих місцях що ти вибереш.

--- End quote ---

Згідно сьогоднішнього прогнозу хороша погода буде в Четверг.
Отже давай в Четверг 18:30 біля Галичини поїдемо на розвідку, підходить ?

А вже по результатах розвідки зробимо висновок що де і скільки в суботу копати. ок ?

Erazel I-st:
в четвер передають дощ і сніг, та й холодніше ніж сьогодні. То може сьогодні рванемо?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version