Мандрівки > Майбутні

Стегниківці 17.04.11

<< < (2/7) > >>

Vik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 14.04.2011, 21:08:32 ---попередньо +, але є питання по якості дорожнього покриття. По польовим дорогам їхати не зможу.

--- End quote ---

Дороги сільські. До Курників - більш-менш, а далі - не дуже.

Антон Одобецький:

--- Цитата: Vik від 14.04.2011, 21:16:08 ---Дороги сільські. До Курників - більш-менш, а далі - не дуже.

--- End quote ---
Ну теоретично на шосері можна їхати?

Oleg:
я б з радістю! але буду знати в неділю чи зможу поїхати, то якщо получиться - задзвоню до когось з вас

Vadila:
жаль,що в неділю не получається

Vik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 14.04.2011, 21:19:19 ---Ну теоретично на шосері можна їхати?

--- End quote ---

Ну що я тобі скажу? Ям по селах багато. Акуратно можна їхати. Чесно кажучи, на шосер в житті ще не сідав, треба якось спробувати
Дописано : 14.04.2011, 22:21:47
--- Цитата: Oleg від 14.04.2011, 21:38:43 ---я б з радістю! але буду знати в неділю чи зможу поїхати, то якщо получиться - задзвоню до когось з вас

--- End quote ---

Було б добре. А то тільки віртуально читаємо про тебе і твої ініціативи (наприклад, нічні маршрутки)  :). до речі, хороша ідея. Хоча я в хорошу погоду залюбки вночі з Кутківець на Київську чи на Східний ходив)). Студенти витримують дискотеки до 3-4-х годин ночі, то пройтись пішки - раз плюнути. Але людям після роботи дійсно було б легше добиратись. В цілому ідея - супер, але, боюсь, вона до душі не припаде (насамперед, перевізникам).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version