Мандрівки > Майбутні

Стегниківці 17.04.11

<< < (4/7) > >>

Vintage:
http://maps.google.com.ua/maps?hl=uk&q=&btnI=%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D1%96+%D0%BF%D0%BE%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
А також можеш сьогодні приїхати на 18:00 на Театральний майдан навпроти драмтеатру ім. Т. Г. Шевченка - нас важко не помітити!!!

skeleton13:

--- Цитата: Sancho11 від 15.04.2011, 16:19:57 ---Привіт, я ще ніколи з вами не їздив (щойно зареєструвався і побачив цей форум). Хотілося б поїхати, але незнаю які це поїздки, і чи доїду до фінішу))) І який ваш рівень, бо я просто любитель. А ще скажіть що це за Стегниківці, і скільки туди метрів)?

--- End quote ---
це не на час, і це взагал іне гонки, і взагалі халява :Dтак шо нема чо переживати всі доїдуть  :) в Стегниківці ххз..навіть в яку то сторону...ну якшо на Курники то походу в сторону Збаража...але не зовсім..  :D

Антон Одобецький:

--- Цитата: Sancho11 від 15.04.2011, 16:19:57 ---Привіт, я ще ніколи з вами не їздив (щойно зареєструвався і побачив цей форум). Хотілося б поїхати, але незнаю які це поїздки, і чи доїду до фінішу))) І який ваш рівень, бо я просто любитель. А ще скажіть що це за Стегниківці, і скільки туди метрів)?

--- End quote ---
Рівень у всіх різний, так само як і техніка. Врахуй, що зараз тільки початок сезону, тому ніхто не буде гнати. Тим більше, що їздимо у своє задоволення.
Відстань від театралки - 15-16 км, є кілька горбів. Їхати в сторону Гаїв Шевченківських.

Sancho11:
Дякую за такі докладні розяснення) Я з другом постараюся бути (якщо все буде гуд) Тільки скажіть на котру годину точно в неділю бути бо я бачу тут і соньки і соловейки)))  Шкода що сьогодні я пізно в нет зайшов і не побачив вашої пропозиції, ато цілий день відкатали з другом весь Тернопіль обїздили. А в ночі ви нікуди не їздите?

Vik:

--- Цитата: Sancho11 від 15.04.2011, 22:23:32 ---Дякую за такі докладні розяснення) Я з другом постараюся бути (якщо все буде гуд) Тільки скажіть на котру годину точно в неділю бути бо я бачу тут і соньки і соловейки)))  Шкода що сьогодні я пізно в нет зайшов і не побачив вашої пропозиції, ато цілий день відкатали з другом весь Тернопіль обїздили. А в ночі ви нікуди не їздите?

--- End quote ---

Їздимо і вночі, але, переважно, літом.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version