Мандрівки > Майбутні
Стегниківці 17.04.11
Marik1986:
+ думаю також вибратись, всетаки буде мій перший виїзд із шприхалями, за місто, давно хотів :) на 12 дня більш краще мені підходить, а то я люблю на вихідні відімпатись за робочий тиждень :)
Oleg:
--- Цитата: Vik від 14.04.2011, 22:16:38 ---Було б добре. А то тільки віртуально читаємо про тебе і твої ініціативи (наприклад, нічні маршрутки) :). до речі, хороша ідея. Хоча я в хорошу погоду залюбки вночі з Кутківець на Київську чи на Східний ходив)). Студенти витримують дискотеки до 3-4-х годин ночі, то пройтись пішки - раз плюнути. Але людям після роботи дійсно було б легше добиратись. В цілому ідея - супер, але, боюсь, вона до душі не припаде (насамперед, перевізникам).
--- End quote ---
Дякую))) всі вже знають за мою громадську діяльність ))) це тільки одна з ініціатив, яка могла б прижитися в місті.
Frenky:
Я теж зможу поїхати. Як надумаєте міняти годину, то виправте в 1 повідомленні. Я за 12:00, хочеться поспати в неділю вранці.
Антон Одобецький
Як є шосер, то давай тепер займайся циклокросом)) Їдь також.
Антон Одобецький:
--- Цитата: Frenky від 15.04.2011, 00:00:12 ---Як є шосер, то давай тепер займайся циклокросом)) Їдь також.
--- End quote ---
Ти ж знаєш, що я можу їхати по любій дорозі, але швидкість може впасти.
Але попередньо я згоден.
Голосую за 12 годину.
Sancho11:
Привіт, я ще ніколи з вами не їздив (щойно зареєструвався і побачив цей форум). Хотілося б поїхати, але незнаю які це поїздки, і чи доїду до фінішу))) І який ваш рівень, бо я просто любитель. А ще скажіть що це за Стегниківці, і скільки туди метрів)?
Навігація
Go to full version