Мандрівки > Майбутні

Золота підкова - замки Західної України

<< < (2/7) > >>

Oleg:

--- Цитата: Стечкин від 12.04.2011, 22:09:36 ---7. і взагалі - середня тривалість життя чоловіка в Україні 53 роки - мені вже небагато лишилося - треба поспішати

--- End quote ---
ти на десяток помилився, тобто це близько 63 років, так що можеш не поспішати..)))

Стечкин:
прохання таки відписуватися, хто їде.

мають місце певні зміни - я можу без проблем сам їхати, а безплатної ковбаси по-любе ніхто не отримає  :) :D

це моє повідомлення має № 1000 :)
Дописано : 17.04.2011, 23:32:17
--- Цитата: Oleg від 13.04.2011, 09:19:09 ---ти на десяток помилився, тобто це близько 63 років, так що можеш не поспішати..)))

--- End quote ---

я не помилився, на жаль :(

Vintage:
Вітаю з 1000-им повідомленням (мені ще далеченько) поїхати не зможу, оскільки 23 - точно працюю, а там далі - ще не відомо як у мене графік посунеться/пролетить.  *dontknow*

CoRacK:
Пропоную вирушати в п"ятницю ввечері, щоб виспатися на природі :) або в суботу зранку, десь о 7:00.

Стечкин:

--- Цитата: CoRacK від 18.04.2011, 21:13:15 ---Пропоную вирушати в п"ятницю ввечері, щоб виспатися на природі :) або в суботу зранку, десь о 7:00.

--- End quote ---

якщо:
1. поїдемо вдвох, тобто більше не буде бажаючих
+
2. починати будемо с Золочіва

=

передостання електричка - 16:21 - то десь нею і їхати, бо остання в 20:30

бо мене тягтися до Золочіва власним ходом якось не приваблює - я там їздив разів 10 і це нецікава нудна ділянка

але якщо їдемо вдвох - тоді набагато легше буде домовитися між собою і взагалі можемо іхати спочатку на Кременеччину: наприклад виїхати поскорше в суботу і до обіду будемо на джерелі Святої Анни.

звичайно, шо я за тебе набагато слабший, але більше сотні за день маю подужати  без напряга

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version