Мандрівки > Майбутні
Золота підкова - замки Західної України
Стечкин:
пропоную на Пасху 23-25 квітня прокататися по замках.
маршрут:
1 день: до Золочіва (замок) першою львівською електричкою
Підгірці (замок)
Олесько (замок) - важливо встигнути хоч би до третьої години дня, бо відчинений до 16:00
2 день: Підкамінь
повернення в Тернопіль або відвідини Почаїва і Божої гори
3 день: джерело Святої Анни
Кременець
повернення в Тернопіль
ночівля в наметах
погода на Пасху повинна бути хороша :)
Поїздка відбудеться при наявності не менш як двох учасників (тобто Стєчкін + ще 1).
Бажаючим відписувати в темі, а саме краще підходити в Пласт в середу, 13 або 20 ківтня, з 17 до 19 години
Sko4:
Ідея чудова, але, на жаль, саме на Великдень приєднатись не зможу.
Avanar:
Стечкин, дуже хороша ідея, але (поділяючи твоє агностичне сприйняття світу) моя тобі порада - перенеси на інші вихідні, літо довге, бажаючі знайдуться.
Стечкин:
--- Цитата: Avanar від 12.04.2011, 21:55:36 ---Стечкин, дуже хороша ідея, але (поділяючи твоє агностичне сприйняття світу) моя тобі порада - перенеси на інші вихідні, літо довге, бажаючі знайдуться.
--- End quote ---
1. літо на жаль не таке вже довге
2. православіє (не славянами називається ортодоксальним християнством) не бачить гріха у тому, шоб на Пасху їхати ровером, а не горілку пити
3. в мене не дуже є коли потім - сьогодні A.F.С. надав інфу, що 30 квітня - 3 травня в Хотині відбудеться міжнародний турнір "Битва націй" з середньовічних бойових мистецтв - я собі не вибачу, як пропущу
3. не відходячи від турніру похід по Карпатах
4. а по батьківщині хліборобів похід теж ніхто не відміняв
5. а ще тре в Крим встигути доки не дуже спекотно
6. лемківський фестиваль в Польщі
7. і взагалі - середня тривалість життя чоловіка в Україні 53 роки - мені вже небагато лишилося - треба поспішати
sanlexik:
"середня тривалість життя чоловіка в Україні 53 роки - мені вже небагато лишилося"
:laugh:
Ну ти і придумав...
Оце оптимістичні настрої!
Я меньше 110-120 і не планую покидати здровий спосіб життя!
Навігація
Go to full version