Загальний > Роверове місто Тернопіль
Опісля. Велодень 2011 - враження, зауваження, побажання
teodor4ik:
В ершу чергу хочу подякувати нашим героям... Ромку та Янеку які самі витянули то все на своїх хребтах...
на погоду не грішіть, могло бути і гірше...
а в травні не проблема провести ше і день велосипедиста :)
якраз АВТ до того часу зареєструють.
vit:
Всім доброго здоров'я.
Сьогодні вперше приїхав на велодень, вперше проїхав у велоколоні від А до Я. Ще на форумі зареєструвався. Задоволення просто масса. Шкода що невдалося в ліс поїхати.
Ось я, власною персоною. Кілька тижднів тому їздив в Івачів.
Ну і сьгодні трохи пофоткав. Нівроку хлопець стрибав.
Я би ще 29-го на такий захід приїав :)
Erazel I-st:
--- Цитата: vit від 10.04.2011, 21:57:03 --- Ще на форумі зареєструвався.
--- End quote ---
Ще скажи що це Теодор тобі візитку дав з адресою форума :) (просто сьогодні нарив у себе на полці візитки Шприха, і віддав їх теодору з наказом ходити по площі і роздавати)
Vik:
--- Цитата: vit від 10.04.2011, 21:57:03 ---Всім доброго здоров'я.
Сьогодні вперше приїхав на велодень, вперше проїхав у велоколоні від А до Я. Ще на форумі зареєструвався. Задоволення просто масса. Шкода що невдалося в ліс поїхати.
Ось я, власною персоною. Кілька тижднів тому їздив в Івачів.
Я би ще 29-го на такий захід приїав :)
--- End quote ---
Бачу на фотці такого ж ТРЕКа як в мене, тільки на вібрейках. Ще й нік відрізняється лише однією буквою). А до 29-го кататись?
Антон Одобецький:
Велодень супер, погода - могла бути і гіршою, добре, що не було зливи і дуже сильних поривів вітру. Всім тим, хто казав що холодно - вдягатися треба побільше.
Але нажаль, не обійшлося без неприємного. Не сподобалося ставлення до тих, хто обігнав федерацію із боку їх тренера. Кричати щоб я їхав ззаду і не рипався, то вже відверте хамство.
Навігація
Go to full version