Загальний > Роверове місто Тернопіль

Опісля. Велодень 2011 - враження, зауваження, побажання

<< < (5/7) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Юра від 11.04.2011, 00:23:13 ---класно було..КК змагання були.....перший раз брав участь і дуже сподобалася..)))

--- End quote ---

а команда з Підгайців взагалі молодці !!!
приїхало 5 людей, четверо брали участь в КК і показали хороші результати.
практично роверисти з Підгайців склали третю частину всіх учасників КК :) а п"ятий чоловік теж займався дуже корисною діяльністю - всіх фотографував, і був єдиним на КК, хто мав фотоапарат...

Vik:

--- Цитата: Romko від 11.04.2011, 10:05:19 ---Результати крос-кантрійних змагань
проведених в рамках "Велодня 2011" в місті Тернополі 10 квітня
№      Учасник                    Нік            1 коло     2 коло     Загальний час     Місце

1. Козловський Віталій      Vitalik21         13.20       12.51           26.11               1

--- End quote ---

Я то думаю, знайоме обличчя на велодні в біатлонній шапочці. Це ж наш біатлоніст. НІчого дивного - професійний спортсмен. Якщо не помиляюсь - учасник чемпіонату Європи та юніорського чемпіонату світу. Якщо на лижах витворяють такі підйоми і спуски, то на велосипеді - тим паче. Молодець! Ну і Василь молодець, хто б сумнівався в його конкурентоспроможності

Erazel I-st:

--- Цитата: Vik від 11.04.2011, 10:38:59 ---Я то думаю, знайоме обличчя на велодні в біатлонній шапочці. Це ж наш біатлоніст.

--- End quote ---
Та Віталіка так заїло що він минулого року програв що цього року він рвав і метав але мав намір виграти  :laugh:. Треба буде ще раз повторити гонку, але вже в травні і більш рівних місцевостях, щоб такі лінтяї як я змогли приняти участь.
 Хоча чого рівних. Ось рванути на ту ж таки біатлонку, коло є, спуски і підйоми є, що ще хотіти то. Правда покриття асфальтове. але то таке.

Vik:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.04.2011, 10:45:33 --- Та Віталіка так заїло що він минулого року програв що цього року він рвав і метав але мав намір виграти  :laugh:. Треба буде ще раз повторити гонку, але вже в травні і більш рівних місцевостях, щоб такі лінтяї як я змогли приняти участь.
 Хоча чого рівних. Ось рванути на ту ж таки біатлонку, коло є, спуски і підйоми є, що ще хотіти то. Правда покриття асфальтове. але то таке.

--- End quote ---

А минулого року хто виграв?

A.F.C.:
глянь в цій темі: "10 квітня "Велодень 2011"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version