EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Прибирання траси
Andrizzio:
--- Цитата: Vadila від 05.04.2011, 17:34:27 ---Ця людина живе в мому підїзді,кому цікаво дам адресу.Чи може йому шось передати?
--- End quote ---
треба зустрітися з тим мудаком >:D >:D >:D >:D
я думаю, ті хто прибирав, трохи би вибили з нього гламур
Vadila:
--- Цитата: Andrizzio від 05.04.2011, 17:45:07 ---треба зустрітися з тим мудаком >:D >:D >:D >:D
я думаю, ті хто прибирав, трохи би вибили з нього гламур
--- End quote ---
не факт шо це гламур :D
spirit:
--- Цитата: СтРаЙкеР від 05.04.2011, 15:31:23 ---капці...знач, типу вони там поприбирали і вони винуваті чи шо????
та м ибляха там поприбирали для того шоб такі як ти там катали......
і спочатку подумай шо ти пишеш.....перш ніж то мутити
--- End quote ---
дружище ти сильно переоцінює ті 15хв які ти потратив шоб зібрати той паралон, тобі сказати скільки часу і грошей пішло на то шоб зробити те все шо зараз є в лісі?
якби я побачив той паралон ше раз, то прибрав би його сам, і ти разом зі своїми кентами би зразу петляли до дому як тільки би я появлявся в лісі
хочеш получити якесь право голосу і повагу? пиши в пп, я скажу шо тобі зробити, але тобі прийдеться добре попотіти
--- Цитата: СтРаЙкеР від 05.04.2011, 15:40:50 ---а то тік блін....одні коменти вміжш ставити, а діла ніякого з того немає!!!
так шо подамай трохи
--- End quote ---
стримай коней бо добазаришся
--- Цитата: Vadila від 05.04.2011, 15:38:39 ---Підтримую,мені хоч до тої траси діла нема,але ви хоч би ДЯКУЮ написали.
--- End quote ---
чігось ні мені ні комусь інакшому ніхто дякую не казав, всі походу апачі дякують
Дописано : 05.04.2011, 17:55:33
--- Цитата: teodor4ik від 05.04.2011, 11:14:19 ---Краще подумай над тим чого там ше не хватає і роздай задачі шо кому і де копати...
це НЕ наєзд, а признання того факту шо ти єдиний хто може організувати там роботи правильно шоби ти ж таки потім не матюкався шо тобі шось не то вирили якісь не ті "тімуровці"
--- End quote ---
повір, я знаю багато чого можна зробити, але не бачу кому можна це довірити, в нас вже були юні помічники і я бачив як вони при нас працювали, а з них самих толку буде 0, вон прибрали паралон і думають шо вагон розгрузили, шо я можу їм сказати?
Дописано : 05.04.2011, 18:02:49і ше одне, хочете шось сказати, пишіть в пп, думаю борзості буде поменше, а то мало шо, я близько сприйму, шоб ви потім не жаліли...
а тому штемпу нічого не треба передавати, гляди появиться на трасі і буде можливість йому передати все особисто
teodor4ik:
--- Цитувати ---повір, я знаю багато чого можна зробити, але не бачу кому можна це довірити, в нас вже були юні помічники і я бачив як вони при нас працювали, а з них самих толку буде 0, вон прибрали паралон і думають шо вагон розгрузили, шо я можу їм сказати?
--- End quote ---
спіріт... я знаю як ти відносишся до трасси і до дітей... але постарайся бути хоч трошки толерантнішим... ібо не відають вони шо творять по молодості, а не із вредності...
діти... хто не в курсі... спіріт копав шо папа карло біля тої траси... да, хтось-колись йому помогав, але в основному *уярив лічно він і повірте нікому і ні за шо він дякувати не повинен...
тіпо виростив доцю... хтото її поімел, а потім поправив платтячко і негодує шо йому за то не подякували... некрасіво...
Вован:
--- Цитата: teodor4ik від 05.04.2011, 18:41:08 ---спіріт... я знаю як ти відносишся до трасси і до дітей... але постарайся бути хоч трошки толерантнішим... ібо не відають вони шо творять по молодості, а не із вредності...
діти... хто не в курсі... спіріт копав шо папа карло біля тої траси... да, хтось-колись йому помогав, але в основному *уярив лічно він і повірте нікому і ні за шо він дякувати не повинен...
тіпо виростив доцю... хтото її поімел, а потім поправив платтячко і негодує шо йому за то не подякували... некрасіво...
--- End quote ---
Все правильно написав, але успіхнуло як ти підтримав, що то все Спірітон зробив (Андрюха не подумай, що це проти тебе)) ), просто коли починалась строїтись ця траса, то ти Теодорчик походу взагалі Андрюху не знав...
А посуті, Андрюха ДУЖЕ багато там зробив, тому хлопці пораджу думати, що говорити якщо хочете там кататися.
Навігація
Go to full version