капці...знач, типу вони там поприбирали і вони винуваті чи шо????
та м ибляха там поприбирали для того шоб такі як ти там катали......
і спочатку подумай шо ти пишеш.....перш ніж то мутити
дружище ти сильно переоцінює ті 15хв які ти потратив шоб зібрати той паралон, тобі сказати скільки часу і грошей пішло на то шоб зробити те все шо зараз є в лісі?
якби я побачив той паралон ше раз, то прибрав би його сам, і ти разом зі своїми кентами би зразу петляли до дому як тільки би я появлявся в лісі
хочеш получити якесь право голосу і повагу? пиши в пп, я скажу шо тобі зробити, але тобі прийдеться добре попотіти
а то тік блін....одні коменти вміжш ставити, а діла ніякого з того немає!!!
так шо подамай трохи
стримай коней бо добазаришся
Підтримую,мені хоч до тої траси діла нема,але ви хоч би ДЯКУЮ написали.
чігось ні мені ні комусь інакшому ніхто дякую не казав, всі походу апачі дякують
Дописано : 05.04.2011, 17:55:33
Краще подумай над тим чого там ше не хватає і роздай задачі шо кому і де копати...
це НЕ наєзд, а признання того факту шо ти єдиний хто може організувати там роботи правильно шоби ти ж таки потім не матюкався шо тобі шось не то вирили якісь не ті "тімуровці"
повір, я знаю багато чого можна зробити, але не бачу кому можна це довірити, в нас вже були юні помічники і я бачив як вони при нас працювали, а з них самих толку буде 0, вон прибрали паралон і думають шо вагон розгрузили, шо я можу їм сказати?
Дописано : 05.04.2011, 18:02:49
і ше одне, хочете шось сказати, пишіть в пп, думаю борзості буде поменше, а то мало шо, я близько сприйму, шоб ви потім не жаліли...
а тому штемпу нічого не треба передавати, гляди появиться на трасі і буде можливість йому передати все особисто