Загальний > Роверове місто Тернопіль
Розклейка афіш до Велодня 2011
Yanek:
ДЯкую тим хто вже взяв афішки. Відповідно в нас вже покриті ДРУЖБА, ЦЕНТР, район березовиці і микулинецької.
Якщо Саша завтра візьме Східний, то з Глобальних лишиться БАМ-АЛЯска.
Також Канада, Новий СВІТ.
Хто зможе взятися за БАМ? То краще групуватися по двоє, і за вечір 100-150 афішок там виклеїти.
Щодо Східного - то я думаю на такий мікрорайон 100 афішок - то не забагато. Краще залишиться пару - і доклеїти їх на вільній тумбі в іншому районі, ніж лишиться не покрита площа. З іншої сторони, звичайно, не треба щоб ті афіші по домах перекидалися і ними потім капці мокрі напихали.
Саша (схыдний):
східний не обмежується стороною бульвару і тою шо за бульваром ройон обнова, малишка і в районі обласної лвкарні
по пару штув в школіх можна лишити !! 100 думаю якраз вистачить
teodor4ik:
--- Цитата: Саша (схыдний) від 05.04.2011, 21:53:40 ---східний не обмежується стороною бульвару і тою шо за бульваром ройон обнова, малишка і в районі обласної лвкарні
по пару штув в школіх можна лишити !! 100 думаю якраз вистачить
--- End quote ---
в мене вузьке поняття східного :)...
avalanche:
я вчуся на тарнавського можу після навчання піти поклеїти афіші десь в тому районі, але там на київські є велоклуб "Золоті колеса" можна їх попросити нехай провезуться по баму і поклеять афіші!
Yanek:
БАМ-Канада, Новий-СВІТ. не зайняті.
активно прошу долучитися.
Сьогдні зможу закинути листівки в ПЛАСТ (вул Федьковича за Політехом). І з 16 до 19 будь хто зможе там їх забрати. Видаватиме Роман Задорожний
Навігація
Go to full version