ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Сумніви щодо надійності магазину
teodor4ik:
--- Цитата: Terrorist від 03.04.2011, 18:32:50 ---Я в спорт+ деколи заходжу, але спешів там не бачив, завтра заскочу... Дякую
--- End quote ---
а їх тиждень як привезли.
xeddin:
Доброго дня! Запізно побачив цю тему, але все одно відповім.
Мене звати Андрій і я є представником магазину, у якому ТС хотів купувати велосипед. Я гарантую, що замовивши товар у нашому магазині Ви не залишитесь ні з чим. Якщо Ви не бажаєте здійснювати передплату, ми можемо вислати Ваше замовлення службою доставки «Нова Пошта» із послугою "Зворотня доставка", тобто Ви платитимете при отриманні посилки.
--- Цитата: teodor4ik від 03.04.2011, 00:18:20 ---а магазин на вордпресі *johndoe*... стрьомно...
--- End quote ---
Звідки така інформація?
teodor4ik:
больно рожа в нього похожа на стандартну тему до вордпреса або якоїсь подібної халявної приблуди з прикрученим голодними студентами опенкартом, але аж ніяк не на дорогу і якісну цмску... варто просто в код головної глянути :P
суть псто була в тому, що контора яка не може собі позволити людський сайт викликає підозри...
аналогічно якщо зайти в магазин в підвалі хрущовки "на районі" з шикарним асортиментом ардісів, то якось в них замовити шось дорожче було би страшно... чи не так?
xeddin:
--- Цитата: teodor4ik від 03.04.2011, 00:18:20 ---а магазин на вордпресі *johndoe*... стрьомно...
--- End quote ---
--- Цитата: teodor4ik від 27.07.2011, 18:23:36 ---больно рожа в нього похожа на стандартну тему до вордпреса або якоїсь подібної халявної приблуди з прикрученим голодними студентами опенкартом, але аж ніяк не на дорогу і якісну цмску... варто просто в код головної глянути :P
--- End quote ---
Тобто це Ваша особиста думка, не підкріплена ніякими доказами?
teodor4ik:
--- Цитата: xeddin від 28.07.2011, 10:09:28 ---Тобто це Ваша особиста думка, не підкріплена ніякими доказами?
--- End quote ---
ога... саме так... так сказати перше враження... якщо маєте обгрунтоване заперечення переконайте мене, буду радий... доречі ви уже почали це робити відписавшись в даній темі, що підтверджує принаймні ваше існування... і те що магазин "живий"
але погодьтесь що хатемеле код у вас якито бридкуватий? і явно ж з кусків різних цмсок, або одної але абияк зліпленої з кавалків...
Навігація
Go to full version