Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
ТО
Marik1986:
Шановні шприхалі, в мене таке запитаннячко на рахунок ТО. Велосипеед придбаний в магазині Ровер Байк. Скільки разів в місяць потрібно приїжати, для проходження сервісного обслуговування згідно гарантії на протязі пів року? *johndoe*
Neoni:
а ти уточнив на шо саме гарантія? бо наскільки я знаю то там гарантію дають тільки на раму +- вилку, хотя то як в кого може бути
Marik1986:
--- Цитата: Neoni від 01.04.2011, 21:19:56 ---а ти уточнив на шо саме гарантія? бо наскільки я знаю то там гарантію дають тільки на раму +- вилку, хотя то як в кого може бути
--- End quote ---
Ну впринципі там на раму і вилку так воно і є. Але мене саме більше цікавить, скільки разів на місяць потрібно приїжати в магазин, на ТО, чи просто шоб проглянули велик чи все в порядку зним.
Erazel I-st:
--- Цитата: Marik1986 від 01.04.2011, 21:30:06 ---Ну впринципі там на раму і вилку так воно і є. Але мене саме більше цікавить, скільки разів на місяць потрібно приїжати в магазин, на ТО, чи просто шоб проглянули велик чи все в порядку зним.
--- End quote ---
Ну та за тиждня два-три після купівлі(бо все порозтягується і сяде на свої місця, і треба попідрегульовувати). І в принципі все.
Vadila:
--- Цитата: Marik1986 від 01.04.2011, 21:30:06 ---Ну впринципі там на раму і вилку так воно і є. Але мене саме більше цікавить, скільки разів на місяць потрібно приїжати в магазин, на ТО, чи просто шоб проглянули велик чи все в порядку зним.
--- End quote ---
за тиждень трошки порозтягуються тросики можна самому попідтягувати,ламатись нічого небуде,і до них неварто їхати вони там нічого небудуть робити >:D
Навігація
Go to full version