ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Задні зірочки, прокручується одна
teodor4ik:
--- Цитата: goneri від 02.04.2011, 00:05:36 ---зняв оську (тобто відкрутив два болта по середині...потім відкрутив ту штуку де пише Shimano
--- End quote ---
тепер вже в мене виникло питання, а як то розкрутити? зараз глумлюсь над касетою, пару зірок вже поміняв місцями (так тра було)... але шото не можу розкрутити саму тушку (собачки поломати треба...) в когось є такий ключ, чи строго підручними обходитись тра?
teodor4ik:
зараз знаходжусь в стані повної простації... розібрав таки касету, нову! і о***в іншого слова не підберу... з неї шарики посипались на всі боки... В КАСЕТІ НЕ БУЛО НІ ГРАМА ЗМАЗКИ!!! якби не бачив, то би не повірив шо так буває, я наріть пальцем повазюкав всередині, чи там часом не графіка, фіг там... до повноти ужаса замітив шо собачок 2!! як таке взагалі може працювати...
добре шо перед тим підставив магнітну тарілку і вони всі поприлипали до неї ато хрен би переловив то все...хотя не факт шо всі половив... шас буду рахувати...
org100h:
--- Цитата: teodor4ik від 31.05.2011, 14:40:53 ---зараз знаходжусь в стані повної простації... розібрав таки касету, нову! і о***в іншого слова не підберу... з неї шарики посипались на всі боки... В КАСЕТІ НЕ БУЛО НІ ГРАМА ЗМАЗКИ!!! якби не бачив, то би не повірив шо так буває, я наріть пальцем повазюкав всередині, чи там часом не графіка, фіг там... до повноти ужаса замітив шо собачок 2!! як таке взагалі може працювати...
добре шо перед тим підставив магнітну тарілку і вони всі поприлипали до неї ато хрен би переловив то все...хотя не факт шо всі половив... шас буду рахувати...
--- End quote ---
Шо за касета така :question1:
Vadila:
галіма)) китайці замість змазки юзають нанопротек)) а в нормальній касеті 3 собачки?
teodor4ik:
--- Цитата: Vadila від 31.05.2011, 16:21:01 ---галіма)) китайці замість змазки юзають нанопротек)) а в нормальній касеті 3 собачки?
--- End quote ---
4-6
а про нанопротек мені андрій очі роззув... походу шаріки станок насипає, а якшо то все промазати тохрен вони ляжуть рівномірно...
втулка 7ка за 35 грн. я купляв сознательно гімно, але шоб настільки... маккування CSQ на зірках, сама касета без опознавательних знаків...
Навігація
Go to full version