ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Задні зірочки, прокручується одна
teodor4ik:
тьхути блять... тож 2га фото з ішого боку... а я втупив і шукаю як він його зняв...
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 02.04.2011, 21:48:00 ---фото 1 похожа на 8-ку накрутку... там 8ма зірка висить за фріхабом шоби зменшити її до 13 зубів як тут і є... але то 7-ка... А ДЕ РІЗЬБА на фото 2???? і взагалі... як тримається барабан?
--- End quote ---
фото 2 - це знімок втулки ЗЛІВА - з того боку де НЕМА зірок )))))
якби ти купував запчастини як хлібороб, тобто на тернопільському базарі :), то знав би що є багато сімок-накруток де найменша зірка має 13 зубів, тільки вони навіть не ШИМАНО мейд ін чайна, а індія або бренд "суньхуйвчай"
teodor4ik:
--- Цитата: Стечкин від 02.04.2011, 21:48:41 ---зверни увагу на клас колеса - одинарний обід, імхо залізна втулка...
мавік отдыхаєт :)
--- End quote ---
тобі ж сказали шо нема 40 рублів на втуль... чо пристав... не всі такі мажори як ти і я, по 3-5 роверів мати.. :P :P
Дописано : 02.04.2011, 22:00:06
--- Цитата: Стечкин від 02.04.2011, 21:56:30 ---фото 2 - це знімок втулки ЗЛІВА - з того боку де НЕМА зірок )))))
--- End quote ---
да я то вже поняв, але
--- Цитата: goneri від 02.04.2011, 16:51:58 ---перша фаза...
--- End quote ---
кагбе намекаед шо їх як мінімум 2... :laugh: але я тупий... :D інерція мишлення...
Дописано : 02.04.2011, 22:00:06кароче... з огляду даже не на касету, а на решту... дивись то відео шо я скидав.. і найди потрібний ключик...
Стечкин:
треба автора теми просити, жобись багато фоток не постив - шо ж без Теда будем робили? :(
я не не облишив надії видавити з нього сідничний м'яз, стягти дівіденди за безлімітне користування баночкою з-під бичків і забрати хоч би одну прищіпку, шоб вивісити на ній на обговорення сусідкам свої труселя...
goneri:
Да в мене в розібраному стані все є...я закинути не можу...пише шо успішно додано а не добавляється!
Навігація
Go to full version