ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Задні зірочки, прокручується одна
goneri:
Я стикнувся з проблемою...четверта задня зірочка(від найбільшої всього сім) почала сама по собі крутитися тобто прокручуватися при нагрузці...незнаю що можна з цим зробити?
В мене два питання:
1) Чи можна це якось полагодити?
2) Яким чином? який процес?
Erazel I-st:
Походу тільки касету міняти. Таке враження що вона розклепалась і не тримається в парі з іншими. Але от чого вона прокручується(по ідеї все ж шліци на ній мають бути) то незнаю. Може вона шліци на втулці "злизала".
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 01.04.2011, 08:41:34 ---Походу тільки касету міняти. Таке враження що вона розклепалась і не тримається в парі з іншими. Але от чого вона прокручується(по ідеї все ж шліци на ній мають бути) то незнаю. Може вона шліци на втулці "злизала".
--- End quote ---
похоже шо у автора різьбова касета на 7... задавшись ціллю її можна розібрати (мені раз вдалось :)) так от там як не дивно тоже є барабан зі шліцами і зірки на ньому всі окремо зкладені.. але вот де брати інші зірки то хз... простіше купити нову касету з цепкою...
Антон Одобецький:
Та там може бути і втулка покоцана. Так що знімати касету і дивитися.
arhont:
--- Цитата: teodor4ik від 01.04.2011, 09:25:40 ---похоже шо у автора різьбова касета на 7...
--- End quote ---
думаю так воно і є.на зірках є ,,шліци",вони заокруглені і дуже малі.раз нормально вкрутивши зірка зривається з посадочних місць на барабані, і за 3-4 обороти зірки на ній стираються шліци від чого і прокручується.
Навігація
Go to full version