Загальний > Роверове місто Тернопіль
10 квітня "Велодень 2011"
bhagavan:
--- Цитата: Oleg від 02.04.2011, 20:30:51 ---було б добре знизу дописати - "Без підтримки Надала" (чи Міської ради) :)
--- End quote ---
Як то без підтримки? Наскільки я знаю, то Янек з Ромком якраз оббивають пороги міської ради: це ж потрібен дозвіл і ескорт для велопробігу.
НУ і трохи егоїстично дивиться логотип Шприхи. Думаю треба додати ше кілька логотипів (можливо турклубу, як організатора КК змагань і ше якоїсь дружньої організації - Ромко он представляє одноосібно Файні Мандри, а Янек здається Кристал, якшо не помиляюся.)
Oleg:
--- Цитата: bhagavan від 02.04.2011, 21:27:45 ---Як то без підтримки? Наскільки я знаю, то Янек з Ромком якраз оббивають пороги міської ради: це ж потрібен дозвіл і ескорт для велопробігу.
--- End quote ---
це звичайно був жарт про Надала.. )))
хто не знає, то міська влада виділила аж 400 грн. на даний захід і то з відтермінуванням платежу...
щодо логотипів, то підтримую ідею вставки логотипу Файних мандрів і інших, хто долучився до проведення Велодня.
В мене пропозиція, давайте до вівторка всі хто може надрукує (на роботі чи вдома) плакати (1-100 шт., хто скільки втне) і ми десь так 18:00 год. зустрічаємося на площі для розклеювання матеріалів!
Саша (схыдний):
можу друканути штук 40 !!
teodor4ik:
--- Цитата: 2day від 02.04.2011, 16:49:44 ---От намалював хоч якийсь плакатик до велодня.
--- End quote ---
шота кут нахилу лісапедистів диссонує з логотипом... їх не годен віддзеркалити?
на а4 офсній піде?
--- Цитата: bhagavan від 02.04.2011, 21:27:45 ---...можливо турклубу, як організатора КК змагань і ше якоїсь дружньої організації - Ромко он представляє одноосібно Файні Мандри, а Янек здається Кристал, якшо не помиляюся.)
--- End quote ---
от файні мандри з кристалом і організовують КК... туристи кажеш відморозились...
2day:
Я також думав, що ще пару логотипів не завадять.
Давайте мені ті лого. На пошту, чи тут десь. Бажано вектор
Навігація
Go to full version