сьоня покатався для душі...
на алясці біля подолян є 1 дорога яка хз куда веде, рішив проексплорити, так як особо катати не планував, то мав при собі тіко то шо в кишенях(наприклад 3ж модем, пару рублів, 2 цигарки, ключі, запальнічку і т.д.)... спочатку дорога здалась перспективною, але скоро асфальт змінився на "колись тут був асфальт", камені і зрештою на грунтовку, причому видимих причин для зміни покриття, як і цільового призначення в дороги не знайшлося... з часом дорога стала стежкою яка петляючи по лісам, полянам вивела до цивілізації... їхав по цивілізованому асфальту(теоретично) і довго не вдупляв куда я попав аж поки не побачив вивіску "Епіцентр"...
так як додому я особо не спішив, то рішив переїхатись заодно і попри комбайновий, шо вбило насмерть, так це то шо поки я їхав вздовж комбайнового, то не надибав жодної живої душі, обїжжав ями де і як хтів... по завершенню зобачив там поворот направо вверх, а там якісь коробки зі сліпими вікнами... нерви не витримали посунув туди... в кінці вулиці, теж вимершої знайшовся лівий поворот в поле, дея зобачив якогось знака і рішив глянути шо то є. Заки доїхав, то по правий бік побачив вдалині фуру і поняв, що та дорога вивере на обїздну а там вже попри гаї шевченківські і додому недалеко. Знак порадував особливо... "Сміття не викидати, штраф 10000, ведеться відеонагляд"... поки їхав до трасси надибав якогото буса шо їхав назустріч, воділа дивився на мене з явною зацікавленістю... не зря... там далі такий жесть пішов, якато добра душа позасипала ями будівельним мусором, троха тріалу і пара калабань і я на трассі... повернув було до міста, але рішив перекурити...
нашо я подивився назад? там стояв знак "піщаний карєр - 2 км" шо таке 2 км??? фігня 5 хв... ну і попер я туда... дорга жесть, але порівняно з деякими їхати можна... проїхався вздовж карєру і порішив валити в поля по травці покататись і результаті допер до кінця тої стежки... прийшлось вертатись до карєру... а там було явно цікаве продовження до лісу, і скорш за все дорога на лозову, але таяк сонце палило немилосердно і висох я наніц, то рішив вертатись... проїхавши зовсім троха побачив стайку дітлахів на велошроті, проаналізувавши ситуацію поняв шо вони проявились з ближайшої деревні, бо з міста вони б на такому не доїхали... коли пойняв шо вони роблять, приєднався, тоже нажерся зеленого гороху і поїхав до дерьовні за водом... там грунти порозмивані, але проїхати мжна, шо і підтверджували сліду дітьов яких я раніше бачив... розмір калабані і глибина болота мене поразілі вже після того як в них заїхав. це був жиррр. по ходу шоб не впасти газував, а болотників то нема, феєрверк із болта, повністю заляпав все навколо і себе .... зрештою лиса гума дала себе знати і я таки заробив штрафне очко і встав "на землю".. потім на мокрому і грязному ровері попер по пилюці...
з горем пополам я доїхав до села, але думав що зара засохну наніц... і тут чудо... МАГАЗИН!!!... як виялось промтовари... я фф ужосе, але за пару метрів найшовся норм. магазин з кокаколою... дальше особо не цікаво вивернув на трассу і додому...
кароче буду я якто на вихідних планую експлорити ту дорогу, шо вела до лісу... хто зі мною? маршрута, часу, часу в дорозі, місць привалів не знаю... бо не знаю куда зібрався їхати...