Вчора катнули по маршруту Тернопіль-Підгороднє-Драганівка-Козлів-Цебрів-Тернопіль.
http://www.sports-tracker.com/workout/erazel/5934555b205b9b76cc54fc99Спочатку планувалась невеличка післяобіденна поїздка біля Тернополя, але отак далі далі далі і нас віднесло в глибини полів тернопільщини. Пригоди(не найкращі) почались ще в Петрикові, коли після спуску на великій швидкості Сергій занадто сильно повернув руля і навернувся з велосипеда. Гірше було те що від навантаження повело обід
Повело досить сильно, тому прийшлось скористатися послугами таксі, котре якраз проїзджало мимо.
Далі ми поплентались в Підгороднє, затарились в магазині припасами та вирішили форсувати ліс. Обїхали кусок лісу, виїхали на галявину, бачу шашличники, думав вже свиснути кусок шашлика, підїзджаємо ближче - Сергій "Ваділа" лежить, от зрадник. Ні щоб з нами поїхати кататися, він з дівками зависає
. Поблукали лісом поняли що діла не буде бо суцільні буреломи
тому вирішили вернутися назад і таки спробувати знайти дорогу через ліс, котру нам показували гуглкарти. Дорогу так-сяк знайшли,
то й виїхали до Драганівки, а там вже сільськими дорогами майже без пригод поїхали куди очі дивляться. А дивились вони погано у мене. Бо я трохи відстав, втратив групу з поля зору. То й їхав собі по дорозі не сильно дивлячись по сторонам. І прогавив коли основна група хомячила припаси під магазином на трасі :-). Поїхав далі в Забойки, аж поки Ухти не зателефонував :-). Прийшлось вертатись в Почапинці до основної групи
Трохи перекусили і знову в дорогу. За деякий час виїхали в село, якихось, Козлів, а звідти через колію на Цебрів, хоча я до останнього був впевнений що це вже Курівці :-). Так що побачивши надпис на клубі я зрозумів що до Тернополя повертатись кілометрів на 10 довше :-). Отак доїхали до Глибочка, звідти до обїздної, а там якись гедзь вкусив групу :-) і ми поїхали не в Білу по трасі, а полями в Пронятин, де спустились в Кутківці і до готелю Галичина через лісок. Біля надставної церкви побачили Сашку "Орга", похвалились покатушками (він своєю, ми своєю) і розбіглись по домах. біля церкви трекер мій показав рівно 70 км дороги :-). Що ж, непогано як для післяобіденної покатушки. Лиш одне засмучувало - дарма я взяв фонарик і запасні батарейки. Ех, явно не хватило Юрки "Альфонса", з ним би точно повернулись в 11-12 годині ночі. Хоча Саша ітак навідмінно справився з задачею провести групу селами поглибше :-).Проте не можу не похвалитися що до Домаморича поїздку проектував (точніше тикав пальцем по карті куди далі б можна було поїхати
)