Мандрівки > Звіти
Звіти і спогади про короткометражки
Vintage:
О-о-о друже риби було вельми багато, - у ставку!!! У мене ж купа приємних вражень, бо я той, ну ні весла, ні коромисла не взяв ("На что ловите, - на коромысло"). Але як буде все гаразд, то ми з тобою, або мо й ще більша компанія знайдеться, наступного року (цього вже надто холоднувато) з ночівлею можем рванути: Товстолуг, Романове село, Стегніківці, або ж у ті самі Почапинці!!!
Erazel I-st:
Сьогодні із Шкіпером зганяли в Прошову. Получилась звичайна поїздка вихідного дня.
Спочатек зібрались на площі
і вирушили по проторених стежках. Загалом все як завжди, всі вже туда їздили і нічого нового не розкажу. Проте за Прошовою здійнявся такий вітер що нас здувало з сідла. І якщо я через свою масу ще так сяк їхав то Шкіпера на землі втримував виключно його ровер. Він летів за ним як надувна кулька летить за людиною :D
ось повна версія фотозвіту
xlibes:
Вав! Супер! Видно, вітер таки був дуже сильний. Приємно знов взнати і побачити, що шприхалі кудись можуть вибратися і з"їздити. Молотки...
Erazel I-st:
Сьогодні рішили випробувати перший сніг і проїхатися парками. Цю нелегку місію на себе взяли ваш покірний слуга, Андріціо і Вувузанге. Загалом класно, але добіса слизько. Тому без падінь не обійшлось. Але всі цілі і неушкоджені. Ну якщо не рахувати тої моральної травми яку нам завдав кавовий автомат у "фуршеті", який замість шоколаду налив у стаканчики якусь невідому бодягу.
Ось пару фото з поїздки.
http://picasaweb.google.com.ua/tretyaksergiy/20091212_Pershui_snig#
Vintage:
Класно і з шиком-блиском!
Навігація
Go to full version