Мандрівки > Звіти
Звіти і спогади про короткометражки
z350:
Ага-то ми).Та ми щось говорили між собою,та й так проскочили.Якось приєднаємось до вас,поки що треную на довгі(для неї дистанції) :).А вилка-Manitou Skareb Platinum.
Vitalik21:
--- Цитата: Стечкин від 23.03.2014, 17:21:44 ---візьму на себе відповідальність стверджувати шо вчорашня покоденька була таки вдалою, принаймні для мене
хто протримався до завершення, знає про що мова )
бо прокатавшися нині пів-дня по поверненню додому я виявив, шо штани вдіті задом-наперед...
--- End quote ---
Требую продолжения бенкета :lipsrsealed: :D
Schults:
Сьогодні, як завжди, виїхав з кентом Женькою на нічну покотеньку. По дорозі заїхали на мийку біля Текстильника помити вело, також попили гарячого капучіно біля "Космоса" і роз'їхались по домам. Турніки перенесли на завтра.
Загальний пробіг: 26.40 км
Середня швидкість: 15.00 км
Час: 1:45:20
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Vetalj:
в неділю планував з другом їхати до Зборова але виїхали після першої і доїхали до Озерної... зустрілись на новому світі і поїхали через Білу, Чистилів, Глубочок, Курівці, Цебрів... потім можно було переїхати колію і їхати по трасі але ми рішили їхати паралельно колії по грунтовій дорозі і так доїхали до Озерної хоча грунтова тянулась дальше і можливо доїхалиб до Зборова... часу лишалось мало і ми вже по трасі поїхали до Тернополя... там до нас приєднались ще знайомі і ми поїхали навколо озера... не доїзжаючі циганки зустріли Єразеля, Frenky і Ліду на безпедальному коні і поїхали далі... від хати до хати в мене получилось 77 км.
Vetalj:
--- Цитата: дихлофос від 23.03.2014, 19:52:19 ---Їздив нинька провідати Червоногород, бо від осені там не був.
Був приємно здивований: водоспад доповнили таким сабжем:
правда мостик мені чомусь більш нагадує фрагмент ДХ траси,але при мені справно витримував 8 чоловік.
50км кантрійки, на жаль одноосібно.
--- End quote ---
а 50км це з відки рахувати? з Тернополя до Джуринського водоспада я дивився 120км ::)
Навігація
Go to full version