Мандрівки > Звіти

Звіти і спогади про короткометражки

<< < (47/104) > >>

sanlexik:
Справді КЛЬОВО катнули, компанія весела  :laugh:, кріпатура легенько віддає ...,
під містом я рвонув на ліво (в прямому розумінні), а остальні десь відстали, чекав-чекав, не дочекався, мабуть по обїздній в сторону Білої поїхали,
шкода, навіть не попрощався. Ще фоток підкиньте! Віталік, як ти умудрився сало зазнимкувати, я навіть не замітив?

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 17.04.2011, 19:02:37 ---кукурудза ще не виросла, але зато її посіяно, чекає на свого героя

--- End quote ---
якби не обставини непоборної сили (похід в гості до тещі), то 100% приплентав би на крокодилі...

david:
Класно прокатались почашчи би так! *No*

Oleg:
катнулися сьогодні дуже класно, правда було важкувато після "зимової сплячки" )))
фотки мій комп чомусь не бачить, завтра скину на роботі через картрідер і постараюся вечером закинути, бо там є на що подивитися (знають ті, хто залишився до кінця))))

Vintage:

--- Цитата: sanlexik від 17.04.2011, 20:32:54 ---... Віталік, як ти умудрився сало зазнимкувати, я навіть не замітив?

--- End quote ---
Яумудрився не тільки його непомітно зазнимкувати, але й непомітно зменшити його запаси  :D оскільки м'яса я не їм - ховайте сало від мене!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version