Мандрівки > Звіти
Звіти і спогади про короткометражки
wuwuzange:
DST 28.5 km
MXS 50.9 km/h
AVS 13.2 km/h
TM 2:08:53
Мальцев Олександр:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.07.2010, 00:43:39 ---Катнули класно, нібий нічого особливого але розімялись непогано. Проїхались маршрутом готель Галичина-Кутківці-Пронятин-поля-траса-Біла-Циганка.Ну біля "циганки" нас поменшало і залишились самі незайняті, яким нічим було дома занятися. І допивав свою воду, а хлопці втамовували спрагу пивом. Додому порулили аж в годині 11 ночі.
На початку поїздки стався неприємний інцедент - я зачіпився рулем за ровер Андріціо і впав на лівий бік. З травм тільки подертий локоть, але от чогось мало не втратив свідомість. В очах темніло а голова крутилась, хоча головою не бився. Але посидів, хлопці побризкали водою то й пройшло. Списую це на голод і виснаження після робочого дня, бо був добіса голодний і стомлений.
--- End quote ---
Та нічого страшного, ще пару разів навернешся і звикнш. :)
Erazel I-st:
Та ні, падати мені невперше. Просто дивно що голова почала паморочитися. Удару головою не було, просто впав на лівий бік. От і цікаво від чого така реакція. Адже я не перелякався, не нервувався, ну впав то впав. Тобто емоційний стан був цілком нормальний. Корак, а ну, може поясниш від чого така фігня.
Дописано : 10.07.2010, 09:46:02Доречі пару фоток з поїздки
http://picasaweb.google.com.ua/tretyaksergiy/Korotkometrajka02#
Якісь як завжди не на висоті, бо фоткав під час руху, але кілька непоганих(за сюжетом) фото є.
Vadila:
голова закрутилася,по принципу:коли різко стаєш з лежачого положення і починаєш іти відбувається та сама реакція
Erazel I-st:
Та ні, то я знаю. А тут поступово почало паморочитися в голові і темніти в очах, аж поки я не відключився майже повністю. Хлопці казали що я міняв кольори як хамелеон :) .
Навігація
Go to full version