Мандрівки > Звіти

Звіти і спогади про короткометражки

<< < (31/104) > >>

GreenFox:

--- Цитата: Віталько від 22.06.2010, 20:15:06 ---
Я по мості по дорозі не хочу їздити :) тим більше шо тротуар для вело і призначений. По ньому навіть шосери їздять :)

--- End quote ---

По правилах там ніхто не має права їхати...

Віталько:
Взагалі то там немає знаку, який забороняє. Я повне право маю їхати по паркінг лейн. Але там купа сміття і я не хотів би летіти вниз головою через пропороте якимось гівном колесо чи через машину.

Andrizzio:
Нині виїхали катнути троха екстрім, а получилося КК  :)

решта фото http://picasaweb.google.com.ua/Ts.Andriy/AXXsiG#

для особливо активних - пиво було після катання.

ROLLIN:

--- Цитата: Andrizzio від 10.07.2010, 00:20:41 ---Нині виїхали катнути троха екстрім, а получилося КК  :)

--- End quote ---

Бодрий Аллєнь

Erazel I-st:
Катнули класно, нібий нічого особливого але розімялись непогано. Проїхались маршрутом готель Галичина-Кутківці-Пронятин-поля-траса-Біла-Циганка.Ну біля "циганки" нас поменшало і залишились самі незайняті, яким нічим було дома занятися. І допивав свою воду, а хлопці втамовували спрагу пивом. Додому порулили аж в годині 11 ночі.
 На початку поїздки стався неприємний інцедент - я зачіпився рулем за ровер Андріціо і впав на лівий бік.  З травм тільки подертий локоть, але от чогось мало не втратив свідомість. В очах темніло а голова крутилась, хоча головою не бився. Але посидів, хлопці побризкали водою то й пройшло. Списую це на голод і виснаження після робочого дня, бо був добіса голодний і стомлений.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version