Мандрівки > Звіти

Звіти і спогади про короткометражки

<< < (30/104) > >>

Віталько:
Та шо ви кіпішуєте, я по тротуару їду :)

Andy:

--- Цитата: Віталько від 22.06.2010, 04:13:12 ---Та шо ви кіпішуєте, я по тротуару їду :)

--- End quote ---

Все. Добив.

:)

Dreamland:

--- Цитата: Vintage від 22.06.2010, 03:36:29 ---В принципі то-так , на наших горбоямах ну його ...пі... а за кордоном байкери користуються такою нагодою якщо трапляється, там просто дороги набагато кращі ... Ось приклад любителя "халяви"

--- End quote ---
що дороги кращі це всегалактично відомий факт. але той горерайдер не бачить нічого перед собою окрім задньої частини вантажівки і лише вартує її пригальмувати чи перед поворотом чи на сфітлофорі ...

Мальцев Олександр:
Так що краще їхати по знайомій дорозі за пасажирським автобусом, водії яких гальмують різко тільки у самих екстрених випадках. Одразу скажу, що по до болі знайомій Текстильній їхати навіть за автобусом не вдасться - бо то капець скільки ям. А от коли їду по об’їзній від Подолян до Гаїв Ш., я часом користуюся послугами громадського транспорту. Головне тільки до мосту не відстати.

Віталько:

--- Цитата: Andy від 22.06.2010, 09:13:34 ---Все. Добив.

:)

--- End quote ---

Я по мості по дорозі не хочу їздити :) тим більше шо тротуар для вело і призначений. По ньому навіть шосери їздять :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version