Мандрівки > Звіти

Звіти і спогади про короткометражки

<< < (23/104) > >>

Vintage:
Молодці, немало "жахнули" respect.

--- Цитата: teodor4ik від 11.04.2010, 18:53:08 ---це по твоєму короткометражка?  :o

--- End quote ---
Чого пристав, то для нас ну його за ногу, а для шоссера - короткометражка получається, правда не знаю на якому велосипеді Юрець гасав ?!? Васілій Івановіч  :D в наступний раз - не соромся, створюй тему і викладай там про свої "заокеанські" (заТернопільські подорожі). Взагалі-то можна якось то всьо упорядкувати і встановити відстань, яку ми будемо рахувати за короткометражку  :)

skeleton13:

--- Цитата: Vintage від 11.04.2010, 23:21:21 --- правда не знаю на якому велосипеді Юрець гасав ?!? Васілій Івановіч  :D в наступний раз - не соромся, створюй тему і викладай там про свої "заокеанські" (заТернопільські подорожі). Взагалі-то можна якось то всьо упорядкувати і встановити відстань, яку ми будемо рахувати за короткометражку  :)

--- End quote ---
Dragstar...червоний такий  :D рама 16"...це походу для дьорту рама  :D хотя я в тому не шарю...
Василь Володимирович якшо вже не то пішло... :)
так і буду робив в наступний раз...на черзі Кременець...

andriy:
А крім ПАЗіка і скажених таксистів траса у неділю зранку "чиста" в тому напрямку?

Vadila:
я тоже цього року планую поїхати в збараж,алене з шосейником,середня швидкіст 40 км :o.це страшна сила

ZlyiGamer:
там всього 40 км в два боки, куда так летіти?:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version