ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Фарбування велосипеда.

<< < (6/7) > >>

jfkone:
строго це не погано, головне шоб було з чого вибрати

teodor4ik:

--- Цитата: jfkone від 25.03.2011, 16:16:25 ---строго це не погано, головне шоб було з чого вибрати

--- End quote ---
якшо ти твердо приймеш таке рішення, то візьву телефон ше одного красуна... але там є 1на фігня... якшо будеш мав час чекати поки наберуть повну загрузку пьєца, то вийде дешевше, якщо ні, то дорожче...

да і ше.. порошок неремонтабельний, тобто якшо то його дета лупнеш, то потім не підкрасиш... тільки хімією знімати і по новій красити.
Дописано : 25.03.2011, 16:27:47а кинь но фотку ровера в тому стані шо є?

jfkone:
я зара ше один варіант порошка пробиваю, як не вийде напишу

A.F.C.:
"халявну фарбу" я застосував тільки для написів(біля 30мл). А так як не знайшов потрібного кольору то вел пофарбував на біло.

baxic:
є і в мене питання, суть йього така:
чим пофарбувати старий залізний ровер. Він по-суті вже перефарбовувався, але фарба на ньому добре тримаєтсья, грунтувати не тра (шоб не нести дод. витрат і без гімору). Колір переводити також не буду, тільки трішки поміняю відтінок на свіжіший - з зеленого на салатовий.
Отже головне питання: якою то фарбою з балончика можна фарбувати, чи то має бути якась спеціальна, де купувати, кіко коштує і так далі - все має бути максимально недорого.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version