Загальний > Справжні велосипедисти
Тернопільчани, що були в Криму, є запитання
Capparis:
Один сказав 150, другий - 100, то я запишу 130 :)
teodor4ik:
--- Цитата: Capparis від 22.03.2011, 18:37:18 ---Один сказав 150, другий - 100, то я запишу 130 :)
--- End quote ---
залежить як рахувати... :)
якщо тих хто їхав колонною то коло 100, а якщо всіх разом (лінтяї, тріалісти і решта неформалів) то до 130 би набралось, а вот 150 точно ні...
ПС був на вашому форумі... хорошою і корисною роботою займаєтесь... дякую за небайдужість і активну життєву позицію.. небагато хто може цим похвалитись... у нас робота далі теорії поки не йде....
Erazel I-st:
--- Цитата: Capparis від 22.03.2011, 18:37:18 ---Один сказав 150, другий - 100, то я запишу 130 :)
--- End quote ---
Мені чогось здавалось що на якійсь з фото було 95-99 людей, ось так чогось в памяті відложилось.
Але як я казав це лише ті для кого велосипед набагато більше чим спортивний снаряд на вихідні. А ще є купа тінейджерів по парках, багато людей середнього віку які виїзждають по вихідних покататися парками та пенсіонерів які катають на китайському велопромі/"Українах" для яких велосипед просто засіб пересування.
Стечкин:
а, так вьі с Феодосии ?
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 22.03.2011, 19:47:10 ---Мені чогось здавалось що на якійсь з фото було 95-99 людей, ось так чогось в памяті відложилось.
--- End quote ---
разел, але ж на фото були далеко не всі учасники велодня...
Навігація
Go to full version