Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Траса для КК в Тернополі
(1/1)
skaz:
прикольно, асабливо 2 жаба - лисапед це справжня жоп-машіна ;D
Може не в тему, але регулярно читаю форум, багатьох з форумчан знаю особисто. Багато вас розумних (то я про шприхалів), молодих, сильних і т.д., короче велоцвіт Тернополя - і таке запитання в мене до вас: а вам слабо зробити нормальну трасу для КК, де б можна було тренуватись і провести на ній змагання???
Dreamland:
Часто катаю по 40 кілометровому кругу Микулинці-Дружба-Кровінка-Лошнів-Сущин-Скоморохи-Прошова-Мишковичі-Лучка-Микулинці. На цій ділянці є в затяжні підйоми і сільські дороги і трохи асфальту. Мені подобається це круг :) тому катаю часто. є щей інші маршрути - но вони переважно по селах - просто інакше немає де кататися крім асфальтових трас і сільських доріг :)
Andy:
Є досить цікавий маршрут, але його треба ще обробляти. Знаходиться біля бази біатлоністів, що у селі Підгороднє.
Але там в лісах багато доріг, на яких утворилися колії від важкої техніки, тому треба буде колись вирватись, і передивитись цей лісок.
xlibes:
Дійсно, би здалося проінвентаризувати наші околиці у пошуках цікавих трас.
Я от пам"ятаю, ще катався на початках з Bhagavan'ом у 2006 році по полях і посадках.
Цікавий лісок був як їхати від Берегині вниз за об"їзну, через якісь дачі, там ще під тим лісом якийсь Геріатричний будинок є.
Це наче біля Петриків.
Навігація
Go to full version