Мандрівки > Майбутні
Поїздочка вихідного дня
Віталько:
Буде видно. Лиши аську якшо маєш, буде як зконтактуватись
Сім самураїв:
--- Цитата: CoRacK від 15.04.2008, 17:04:07 ---А якщо серйозно, то може є бажаючі прокататися в суботу в нормальному темпі(без ковбасок)? :)
Дистанція 30-80 км залежно від сил і погоди. А в неділю можна і на ковбасу поїхати.
Я планую десь на 12 00. Їду в будь-яку погоду.
--- End quote ---
гггг, анекдот згадав
-записуйся до нас в хор!
- а шо ви там робите?
-пиво п"єм, в карти граєм, до дівчат залицяємось...
- а співаєте коли?
- коли додому ідем...:)
кататись в нормальнму темпі він надумав..тут шо тобі, зборище велосипедстів?:) ми ровери для ковбасок і канапок купили, більше 20 км ніхто не їзде:)
Віталько:
--- Цитата: Сім самураїв від 15.04.2008, 17:50:50 ---
--- Цитата: CoRacK від 15.04.2008, 17:04:07 ---А якщо серйозно, то може є бажаючі прокататися в суботу в нормальному темпі(без ковбасок)? :)
Дистанція 30-80 км залежно від сил і погоди. А в неділю можна і на ковбасу поїхати.
Я планую десь на 12 00. Їду в будь-яку погоду.
--- End quote ---
гггг, анекдот згадав
-записуйся до нас в хор!
- а шо ви там робите?
-пиво п"єм, в карти граєм, до дівчат залицяємось...
- а співаєте коли?
- коли додому ідем...:)
кататись в нормальнму темпі він надумав..тут шо тобі, зборище велосипедстів?:) ми ровери для ковбасок і канапок купили, більше 20 км ніхто не їзде:)
--- End quote ---
Я тебе колись або вб'ю або заставлю в бережани їхати :). не слухай того матрацника, всі тут нормально їздять якшо перестають нити
CoRacK:
Взагалі-то під нормальним темпом я маю на увазі тренувальну велопоїздку, а ви плануєте у неділю, як я зрозумів поїздку для відпочинку.
В принципі я за обидва види поїздок, але повинен бути баланс між ними от я і запитував чи хтось хоче зі мною потренуватися у суботу.
Це не означає, що я проти недільної поїздки.
Віталько:
В нас зара етап вїждження матрацників, лінивців і просто народу який не катався в сезон :). Пізніше будуть поїздки і на 80 і на більше км в день. А за суботу створи ше одну тему найліпше і може хтось підтянеться.
Навігація
Go to full version