ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Шосейна касета 9>7
spirit:
Думаю поставити собі касету на 7 чи 6 зірок, цікавить яка касета підійде для цього, тобто треба повністю розборну касету (без павука) середнього-вищого рівня "преформенцу" шімано чи срам на крайняк. Зірки думаю залишити такі 11-12-13-15-17-19-21, спереді буде 36 зірка, хто шарить, а ну разказивайте. Ше думаю шоб не було різкого переходу між 13 і 15 так як на попередній касеті мав і 14 і 16 але з переді була 38т.
Для того шоб обмежити перекидку треба закрутити довший регулювальний болтик, з манеткою робити нічого не треба?
І ше одне, яким макаром можна зірку на 9 присобачити? І де таку можна знайти?
Дописано : 01.03.2011, 22:13:17про 9 зірку на касеті вже вияснив, простим смертним наразі недоступна така опція :'(
Антон Одобецький:
--- Цитата: spirit від 01.03.2011, 22:07:30 ---Думаю поставити собі касету на 7 чи 6 зірок, цікавить яка касета підійде для цього, тобто треба повністю розборну касету (без павука) середнього-вищого рівня "преформенцу" шімано чи срам на крайняк. Зірки думаю залишити такі 11-12-13-15-17-19-21, спереді буде 36 зірка, хто шарить, а ну разказивайте. Ше думаю шоб не було різкого переходу між 13 і 15 так як на попередній касеті мав і 14 і 16 але з переді була 38т.
Для того шоб обмежити перекидку треба закрутити довший регулювальний болтик, з манеткою робити нічого не треба?
І ше одне, яким макаром можна зірку на 9 присобачити? І де таку можна знайти?
Дописано : 01.03.2011, 22:13:17про 9 зірку на касеті вже вияснив, простим смертним наразі недоступна така опція :'(
--- End quote ---
А чого недоступна. Пару днів назад поміняв з 6 на 9. Нічого дуже дорогого нема. Втулка Shimano FH-2200 - 180 грн, касела Sun Race M96 (11-25T) - 140 грн, ланцюг Shimano 130 грн. Перекидка Shimano Sora була куплена раніше за 240 грн. (Зараз в РБ за 180).
spirit:
ти красавчик без базару, тільки ти не зрозумів про шо я, думав я ясно написав шо хочу взяти касету на 9 зірок і забрати з неї 2-3 зірки, ціни на касети я знаю, а не доступна являється не сама касета на 9 зірок (для справки, зара 9 касета лажа, всі нармальні кк шники і шосейники на 10 швидісних їздять), а зірка на 9 зубців, 11 найменша.
Антон Одобецький:
ааа. не дочитав, вже сплю.
_panika_:
можна взяти звичайну касету, хоть деоровську і віддати токарю, він відрізним різцем (ширина якого дорівнює відстані між зірками) розрізає її на окркмі зірочки. потім ставиш їх на втулку через проставки (в кожній майстерні мали б валятися)... Готово. бо купити касету ХТ дорожче...
на перекидці крутиш болтики щоб обмежити її хід, на манетці ніц не тре робити...
Навігація
Go to full version