ТехМайданчик > Спорядження

потрібний розмір окулярів

(1/3) > >>

Юра:
Як вибрати потрібний розмір окулярів??а то гуглив і нічого толком не нагуглив...
п.с будем брати до уваги, що окуляри приміряти нема можливості..))

teodor4ik:

--- Цитата: Юра від 26.02.2011, 11:06:31 ---Як вибрати потрібний розмір окулярів??а то гуглив і нічого толком не нагуглив...
п.с будем брати до уваги, що окуляри приміряти нема можливості..))

--- End quote ---
ніяк... там дуже багато параметрів вгадати тра... о! ідея!!! шоб розмір був тойже шо в шолома :D

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 26.02.2011, 15:04:09 ---ніяк... там дуже багато параметрів вгадати тра... о! ідея!!! шоб розмір був тойже шо в шолома :D

--- End quote ---

ти ніколи не славився стандартним мисленням, а тут  :D :D

Стечкин:
а ну поділиться інфою, хто знає: які розміри бувають в окулярів? - я так розумію що мова про спортивні окуляри без діоптрій.

бо якщо з діоптриями  - там все зрозуміло

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 26.02.2011, 22:35:05 ---я так розумію що мова про спортивні окуляри без діоптрій.

бо якщо з діоптриями  - там все зрозуміло

--- End quote ---
1 діоптрія - XS
2 діоптрії - S
3 діоптрії - M
4 діоптрії - L
5 діоптрій - XL
 :russian:

Дописано : 26.02.2011, 22:52:30
--- Цитата: Andrizzio від 26.02.2011, 15:55:42 ---ти ніколи не славився стандартним мисленням, а тут  :D :D

--- End quote ---
я чото подумав про лижні маски... не може ж в тебе бути еска маска і хеле фулл.. а навпаки апше не влізе... тобто в ідеалі мают бути однакові... а якшо то стосується масок, то по аналогії можна транспонувати сентенцію і на окуляри.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version