Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
взлом сторінки вконтакті
Erazel I-st:
--- Цитата: spirit від 25.02.2011, 20:46:56 ---шо тут думати, надішли смс :D
--- End quote ---
Зареєструй номер СМС на який буде коштувати 300 грн і відправ з нього смс з запитом коду. Хай відсилають код розблокування(а багато "чесних вірмейкерів" дійсно відсилають). Втратиш 20 гр, а заробиш 300.
Pavlik:
--- Цитата: Vintage від 25.02.2011, 20:02:56 ---Роби так, як більшість на цьому форумі, а саме контакти признають, як система зчеплення веловзуття з педалями! :D
Зрозумій одне що це російський проект і тепер вони все частіше намагатимуться обвести нашого брата довкола пальця аби наші кровні грн. витягнути з нас. :laugh:
--- End quote ---
я так і роблю просто шкода трохи багато корисної інформації було
--- Цитата: teodor4ik від 25.02.2011, 20:13:51 ---фішери. ти точно адрес правильно набрав? попробуй з іншого компа і провір хостс файл... пройдись по системі хайджеком і авз-шкою.
--- End quote ---
з хостсом (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) не знаю шо зробити.
про хайджек і авз незрозумів.з іншого компа те саме
--- Цитата: Erazel I-st від 25.02.2011, 20:28:38 ---Все, в 90% випадків цього достатньо.
--- End quote ---
непевно.тільки треба знати що з ним зробити щоб сторінку було видно
--- Цитата: Erazel I-st від 26.02.2011, 09:53:45 ---Зареєструй номер СМС на який буде коштувати 300 грн і відправ з нього смс з запитом коду. Хай відсилають код розблокування(а багато "чесних вірмейкерів" дійсно відсилають). Втратиш 20 гр, а заробиш 300.
--- End quote ---
:D.коли надіслав то мені прийшов не код активації а повідомлення що "вартісь послуги більша за кількісь грошей на рахунку".хоча на рахунку було 9.99
teodor4ik:
--- Цитата: Pavlik від 26.02.2011, 12:09:02 ---з хостсом (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) не знаю шо зробити.
про хайджек і авз незрозумів.з іншого компа те саме
непевно.тільки треба знати що з ним зробити щоб сторінку було видно
:D.коли надіслав то мені прийшов не код активації а повідомлення що "вартісь послуги більша за кількісь грошей на рахунку".хоча на рахунку було 9.99
--- End quote ---
шо значить напевно?
мож кинути в пеем логін з пасом? я вк не користуюсь тому мож не ссати шо шото запорю, потім якшо шось то поміняєш :)
кинь сюда вміст свого хостса і качни собі отаке:
hijackthis - утиліта для пепвірки системи на відхід від штатних настройок і виправлення їх... качни проскань і кинь лог в пм
avz - потужна утилыта для контроля за системою і зачистки всяких мальвар і їх наслідків... якщо не вмієш, то сам не лізь, але качни бум по пунктам розбиратись
mbam - пошук і знищення мальвар... працює на автоматі і безпечна в любих руках.
Pavlik:
вміст хостса
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
Erazel I-st:
Дивно. Нічого лишнього.
Навігація
Go to full version