ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

вибір велосипеда

<< < (6/7) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: arhont від 09.03.2011, 01:34:38 ---навіть не пробуйте мене переконати що вібрейки кращі за дискові промакс
--- End quote ---
даже паралельні ХТ/ХТЯ?

arhont:

--- Цитата: teodor4ik від 09.03.2011, 01:42:04 ---даже паралельні ХТ/ХТЯ?

--- End quote ---
в залежності що дешевше вийде.але коли пісок,говно і вода (в Карпатах це часте явище) навіть магури не тримають

CoRacK:
За паралельні ХТ можу сказати, що мені навіть лід з обода після калюжі зимою здирали і гальмували майже як ВВ7.
Єдине зауваження, спереду я б їх не ставив, по під час довгої гонки в болоті, банально в кінці, а то й в середині гонки прийдеться гальмувати алюмінієм :).
З власного досвіду зробив такий висновок: для КК достатньо ззаду паралельних ХТ, спереду обов"язково диск (якщо планується їздити в болоті), але бажано не нижче рівня Тектро Аквілла, а краще всього ВВ7 або гідра (в мене ХТ наприклад).
Промакси певно десь на рівні Тектро.

Стечкин:
навіть я, який вельми приблизно знає про ХТ, беруся стверджувати шо на представлений вел вони якось не дуже :)
згоден з паном Теодором - віт того ровера варто лишити колеса без гуми і перемикачі - і ті повикидати по мірі купівлі нових

inq:
всім дякую за поради
я так поняв шо краще його продати і купити вже шось краще, бо абгрейдувати його не доцільно

підкажіть, будь ласка, яка його реальна ціна? за скільки його можна продавати?
де це можна зробити? (в неті продавати чи їхати десь на  базар і там комусь впхнути?)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version