ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

вибір велосипеда

<< < (5/7) > >>

inq:

--- Цитувати ---в таких роверів є велика перевага - можна перед супермаркетом на півгодини лишати не примикаючи - не вкрадуть
--- End quote ---
в мене його вже 1 раз крали =( , і я більше не хочу його лишати не припнятим навіть на 5 хв
хоча того разу коли вкрали, він був прив"язаним самим дешевим замком, шось за 5 чи 8 грн

teodor4ik:
тепер то суті... :)

багато з того не зліпиш... *No*
але кататись можна, якшо не вибадувати

я би поміняв:
- гуму на легшу, тоншу і менш агресивну... (70-100грн)
- гріпси на гумові (15-20 грн)
------------------------------------------------------------------------
- можливо, але не обовязково шатуни з кареткою і педалями (якшо там різьби стандартні)(300-500 грн.)
- манетки на індексні, буде зручніше (50-70 грн)
- руль на алю для стилю. (20-40 грн.)

все це разом з колесами(на біду) може потім переїхати на нову раму з вилкою... а взагалом катайся на здоровя на тому шо є...

як на мене саме страшне в цій рамі то шо тормоза людські не встануть (хіба приварити кріплення, благо сталюка), і то шо дюймовий стакан не дасть поставити людську вилку.

Стечкин:

--- Цитата: inq від 08.03.2011, 22:42:45 --- в мене його вже 1 раз крали =( , і я більше не хочу його лишати не припнятим навіть на 5 хв
хоча того разу коли вкрали, він був прив"язаним самим дешевим замком, шось за 5 чи 8 грн

--- End quote ---

то його в тебе через замок вкрали :)

а мого як хтось вкраде - зробить мені добре, а собі зле

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 09.03.2011, 01:17:46 ---а мого як хтось вкраде - зробить мені добре, а собі зле

--- End quote ---
як в анекдоті про крокодила і тещу... я тоже колись жалів того хто мого ровера вкрав... зря він це, життя дорожче...

arhont:
простіше його вбивати і не паритись щоб щось міняти-дорожче вийде,знаю по власному досвіду.оцей команч досить непоганий варіант,на ньому вже краще практикуватись-рама люмінь (це дуже добре!),тормоза дискові (навіть не пробуйте мене переконати що вібрейки кращі за дискові промакс),рульова 1 1/8 (що дозволить поставити любу вилку).якщо маєш гроші можеш до нього докупити (з часом) ще нову касету (з.зірки),ланцюг і шатуни і матимеш новий вел

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version