ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

вибір велосипеда

<< < (3/7) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: inq від 20.02.2011, 22:12:54 ---дякую всім за поради!!
було у мене декілька, якшо була якась поломка , я його ремонтував , якшо ж це в мене не получалось то звертався до старших, але це було з моїм першим вел. то був айст, потім був орльонок , в якому я раму вламав *tramplin* ,
зараз мені брат з америки привіз якогось спортивного лісапєда (спортивність визначається тим, шо в нього є передачі :)), але я на ньому боюсь їхати у подорожі більше ніж на 100км, бо переживаю за його надійність. через це і виникло бажання купити якогось кращого

З.І. хто хоче поїхати літом у карпати велосипедами, своїм ходом, пишіть 379 552 670 або дзвоніть 097 587 98 35

--- End quote ---
ги... я свого айста сам варив і перешприховував... але там були стальна рама і такі самі обода... в опщем з сучасним ровером ні то ні то не проходе... :)
а в орльонка нижню трубу вирвало з рульового стакана? (то їх слабе місце було, сварка там тримала недовго)

з того шо ти пишеш, тобі точно тра гібрида ... взагалом фото того шо з передачами в студію... може з нього можна шось та й зробити, або продати шоб взяти щось краще.

на рахунок кудась поїхати, передивись структуру форуму... тут є розділи майбутні та заплановані... пиши туда, але бажано з вказанням маршруту, дати і решти корисної інфи.

ПееС фари та шолом треба купляти ще перед покупкою ровера. :police:
Дописано : 21.02.2011, 09:45:04
--- Цитата: arhont від 20.02.2011, 23:48:08 ---я б радив оцей,особисто мені дуже сподобався (в тех плані ціна/якість)

--- End quote ---
якшо він влізе в 2000-3000 то зелений хижак мене придусить насмерть.

arhont:

--- Цитата: teodor4ik від 21.02.2011, 09:43:54 ---якшо він влізе в 2000-3000 то зелений хижак мене придусить насмерть.

--- End quote ---
ну далеко не 3000,але зате потім нічого не тре міняти.якщо в таку ціну: буде шось на вібрейках,максимум деор-реальніше алівіо,втулки квандо і тд.я переконався що краще один раз заплатити більше і не боятись що шось відлетить подорозі чи зламається,не треба возити оберемок ключів.і саме головне: колись таки захочеться чогось кращого (дискові тормоза,пістоновані обода,точніші і легші перекидки,вилка з локаутом і т.д) а тут (необов"язково в цьому варіані) вже все є,і залишається кататись в своє задоволення

teodor4ik:

--- Цитата: arhont від 21.02.2011, 15:01:42 ---колись таки захочеться чогось кращого (дискові тормоза,пістоновані обода,точніші і легші перекидки,вилка з локаутом і т.д)

--- End quote ---
а вот коли ти того захочеш, то продаш то шо є і купиш, то шо хочеш, але уже точно знаючи чого саме хочеш...

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 21.02.2011, 15:46:40 --- уже точно знаючи чого саме хочеш...

--- End quote ---
Золоті слова.

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 21.02.2011, 17:49:03 ---Хочеш кататися в своє задоволення - катайся, і нічого не відлетить, якщо добре прикрутиш.
А хочеш понти погнати - розробляй стратегію, як в мами / тата грошей видобути :)

--- End quote ---
Кататися вийде, але задоволення більше принесе якісніший ровер. На запорожці теж можна їхати, але на якомусь простому опельку вже в рази зручніше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version