ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
вибір велосипеда
inq:
привіт усім!
тут я новий, прошу пробачення якшо не там розмістив тему або така тема вже існує
чому я вирішив тут написати?
я хочу купити собі велосипед для подорожей по різних місцевостях, як і по шосе так і по горах. у їхній класифікації абсолютно не розбираюсь
тому прошу у вас поради у виборі
бюджет- приблизно 2000-3000 грн
потрібно для поїздок ,наприклад, з тернополя в карпати, на говерлу і т.п.
який краще брати, новий чи б/у?
avalanche:
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,5005.0.html
Kritik:
No Gamer
дякую :)
Erazel I-st:
Дійсно, отаке щось і треба тобі. Або команча вищих серій, або Трек 3700-3900 злегка б.у.
Все інше трішки виходить за бюджет.
Якщо ж говорити в загальному то тобі треба шукати або МТБ(кросс-кантрі) клас якщо буде більше бездоріжжя, або ж гібрида якщо планується більше доріг.
Дописано : 20.02.2011, 19:16:18
--- Цитата: inq від 20.02.2011, 17:27:56 ---який краще брати, новий чи б/у?
--- End quote ---
Маєш друга толкового - бери б.у.. Але щоб перед тим друг оглянув велосипед і сказав чи відповідає він заявленій вартості.
Чому б.у.? Тому що за б.у.шність ціна падає, а в такому класі(не екстрім) компоненти зношуються несильно. Тому за ту ж ціну на б.у. будуть стояти компоненти кращого класу чим на новому. І тут ще існує такий момент що 2000 це якраз та границя де лежить розподіл між базарними "китайями" і починаються більш-менш нормальні моделі. Тому б.у.шний за такі гроші вже буде точно з компонентами мінімально необхідного класу(не відверто базарними).
teodor4ik:
--- Цитата: inq від 20.02.2011, 17:27:56 ---привіт усім!
я хочу купити собі велосипед для подорожей по різних місцевостях, як і по шосе так і по горах. у їхній класифікації абсолютно не розбираюсь
тому прошу у вас поради у виборі
--- End quote ---
по перше поговори по душам сам з собою, скільки і де плануєш катати.... наприклад "в карпати" питання дуже широке:
до карпат своїм ходом? поїздом і там по дорогам?? чи по спускам в байк- парку??? (останнє забудь, там бу від 8000 починається)
процент асфальта/грунтовки... глибина болота в яке готовий впасти... скільки готовий потратити на лікування... скіліки часу готовий тратити приділити роверу?.
100% ти того ше не знаєш... тому раджу взяти НОВИЙ (поки не вмієш крутити гайки, і не знаєш в кого взяти ключі) гібрид (28") середнього класу(3000-3500)...
за 2-3 роки сам поймеш, що саме тобі треба, і купиш шось круте... НІХТО.. повторю, ніхто(з стажом) тут не їздить на тому що купив сразу або принаймні не мріє про щось інше... тобто не вір тому хто каже тобі: "оце твоє"... ПееС, я поміняв тучу роверів і з/ч і зара думаю реанімувати того ровера який мав спочатку :) правда трошки помінявшу конструкцію 8)
Навігація
Go to full version