Мандрівки > Майбутні

1 квітня 2007 року

<< < (2/7) > >>

bhagavan:
Варіант маршруту з гіпотетичним заїздом в Сатанів (збруч, фортеція якась там, всє дєла :) ). Довжина маршруту чистими кілометрами - 95 км. Накидаємо ше 15-20 на блукання і отримуємо чималенький кусок шляху....

Думки? Пропозиції? Заперечення....

П.С. Маршрут ГІПОТЕТИЧНИЙ, тому не кричати....

[вкладення вилучене адміністратором]

Sonce:
я за за цей маршут їду з вами.... :)

Zombie [Coffe]:
Я проти Сатанова. Прийдеться два раза перевалюватися через медобори. Казав би Сатанів  якого не минути, як їхати в Кринцилів-Крутилів, Звєнігород - лишити на наступний раз на дводенну-триденну поїздку. Насправді в тій стороні за збручем купа всього цікавого. І на цей раз пропонував би взагалі до збруча не спускатися.
Визначитись можна буде на місті. Врешті пднятися на самий верх гір варто, хоча б через те, що там ростуть найстаріші в україні граби (за чутками), а чи їхати вниз до Збручя, можна буде вирішити одразу після пійдому.

xlibes:
Цікавий маршрут. Я за вас радий, хлопаки. Але з вами не поїду. Знаєте не люблю нічого, що пов"язане з податками та фіскальною справою.

xlibes:
Іще я думаю, що 1 квітня має получитися сама найсерйозніша поїздка. Бо податки - то серйозно, без них не зможуть виконуватися багато соціальних програм(як то прокладання велосипедних доріжок, придбання велосипедів для малоімущих, централізована закупівля змащувальних матеріалів, запасних коліс, камер, рулів, амортизаторів, підсідельних штирів, самих сідел і ще всього додідька багато).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version