Маршрут починається
25.04.2008 о 21.40 із загальним вагоном позда Шепетівка-Івано-Франківськ. Я вам скажу, це якраз той що потрібно поїзд - в загальному вагоні не буде ні тепло, ні затишно, і всі одразу відчують романтику пригод. Я, насправді, залізаю одразу на верхню полицю й сплю мертво до пункту призначення і ніколи не розумію тих хто постійно на щось там скаржиться. Прокидаємось о
26.04 6-ій - вже Коломия - між іншим одне з найвелосипедніших міст України, де на перехрестям велосипедистам аби розминутися потрібно дотримуватися правил дорожнього руху. Принаймні я таке бачив десь з два роки тому, коли там був літняною порою. Про коломию крім як про велосипеди, нічого доброго, як і паганого сказатине можу, але все, це місто в мене викликає недовіру - отже довго не затримуємось і вирушаємо на Косів - на центр гуцульської культури, до містечка, від якого починаються горби. 35 км наскільки я пригадую не дуже й тяжкої цілком пристойної дороги можна подолати години в 2, отже вже 10 година ранку і ми в Косові. Це місто вперше мене звабило своїми назвами крамниць на кшталт "Другі руки", агенцією в "В добрий путь" магазином "Любе", котрих з часів мого першого приїзду в це місто вже стало двоє чи троє. Зрештою в Косові мені було б чим зайнятися. то му що в мене там живуть друзі, але оскільки мене ще в цей момент з вамине буде, то ви його проминаєте не сильно затримуючись, хіба скупитися продуктами, або влаштувати собі якого перекусу на природі. До Верховини -на південь ще близько 40 км. Але ця відстань буде даватися трошки важче. Отже про всяк випадок порахуємо на неї ще 4 години. Отже з обідами-перекусами, привалами-зупинками, ми доїжджаємо до Верховини близько 15 годин. Ще 20 км і вас зустрічає стаціонарний табір туристів-водників, і Зомбі з ними. Час іде до вечера. Шприхалі розпаковуються розкидають намети. Вечеряємо, засинаємо.
27.04. Підйом зраненьку. Мабуть що зранку учбовий сплав, а може й ні (це не від мене залежить) радіальні виїзди у ближчі горби, обід, вечеря .
28.04. Підйом, о 7-00 виїзд і купа дороги, щоб до 20 опинитися в Коломиї і потрапити на поїзд.
29.04 5-20 - ми в Тернополі
Що ми маємо доброго з цього маршруту. ну окрім уркзалізниці - мабтуь все решта. Маємо три дні чудових, мальовничих, весняних гір. Сподіваюсь маємо багато сонця і трошки дощів та вітру, маємо добру здорову втому і купу вражень.
Отже прошу обговорювати і приєднуватисб. Нагадаю щоб гарантовано спробувати себе на білій воді, треба зареєструватися у поїздці в турклубі до 15 квітня (
http://forum.tourclub.com.ua/viewtopic.php?t=277)
Отже в нас не так багато часу. треба визначитись з прізвищами іменами, ніками, велосипедами та брендами, щоб те все я ще паралельно зареєстрував втурклубі, щоб спланувати дл шприхи сплавчик.